Το Φθινόπωρο αποπνέει ρομαντισμό

Τα παραμύθια ζωντανεύουν και πάλι φέτος το Φθινόπωρο αφού οι δημιουργίες των σχεδιαστών μας παραπέμπουν σε εποχές γεμάτες αθωότητα, νοσταλγία και ρομαντισμό. Φορέματα με τούλι, γλυκά χρώματα όπως ροζ και άσπρο συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό και μας μεταφέρουν στο πιο ρομαντικό Φθινόπωρο.

Μεγάλοι οίκοι μόδας όπως ο διάσημος οίκος Chanel παρουσίασε τις δημιουργίες

του σε ένα χώρο γεμάτο ψάθινες καρέκλες και πολύχρωμα λουλούδια. Η συλλογή περιλαμβάνει φορέματα από τούλι και δαντέλα που αγκαλιάζουν την γυναικεία σιλουέτα στολισμένα με λουλούδια και κρύσταλλα.

Στο ίδιο μοτίβο βρίσκεται και ο οίκος Balmain ο οποίος προτείνει για το Φθινόπωρο φορέματα και φούστες σε ροζ αποχρώσεις που θυμίζουν καραμέλα και κεντημένα με πον πον και κρύσταλλα. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην συλλογή νυφικών του οίκου Valentino που μας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή όπου η καθεμία από εμάς μπορεί να μεταμορφωθεί σε ηρωίδα ενός παραμυθιού.

Μην διστάσεις να φορέσεις και εσύ την συγκεκριμένη τάση συνδυάζοντας μία φούστα με τούλι με το αγαπημένο σου t-shirt και με ένα ζευγάρι γόβες ή ένα αέρινο μακρύ φόρεμα με ένα blazer.


ASOS Maxi Dress With Split Thigh (92,41 €) [Περισσότερα]
Love Metallic Lace Top Pleat Maxi Dress (62,55 €) [Περισσότερα]
Paprika Contrast Bow Princess Skater Dress (45,49 €) [Περισσότερα]
Rare Contrast Lace Tutu Skater Dress (78,19 €) [Περισσότερα]
KG Hue Strappy Slingback Sandals (127,95 €) [Περισσότερα]
French Connection Semi Precious Ring (17,77 €) [Περισσότερα]
CHAINS EMBOSSED CUFF (12,99 €) [Περισσότερα]
QUILTED SHOULDER BAG (29,99 €) [Περισσότερα]
LEATHER PERFECTO JACKET (139,99 €) [Περισσότερα]
OPENWORK KNIT CARDIGAN (24,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα