Τσαντάκια μέσης: Η μεγαλύτερη τάση στις τσάντες είναι αυτή!

Θυμάστε την περίφημη «μπανάνα» που φορούσαμε τη δεκαετία του 80 και αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις;

Ο οίκος Gucci επανέφερε στη μόδα μία τάση που ναι, το ξέρουμε, δεν αρέσει σε πολλές γυναίκες αλλά μεταξύ μας, είναι βολικές, καθώς οι λεγόμενες belt bags είναι πιο επίκαιρες από ποτέ και προσωπικά τις αγαπώ, ειδικά όταν βγαίνω βόλτα με την κόρη μου και θέλω να έχω ελεύθερα τα χέρια μου για να παίζω μαζί της.

Επίσης πια δεν είναι οι κλασικές μπανάνες, τα τσαντάκια

μέσης είναι κομψά, σε απίθανα χρώματα και σχέδια και μπορούν να κολακέψουν κάθε γυναίκα.

Για άλλη μία φορά λοιπόν αποδεικνύεται πως το γνωστό ρητό: μόδα είναι και γυρίζει, ισχύει και με το παραπάνω.

Το φοράμε κυρίως σαν ζώνη, καλύτερα είναι να αποφύγουμε να το φορέσουμε στον ώμο γιατί όντως τότε θα θυμίζουμε μια γυναίκα που βγήκε από το χρονοντούλαπο της δεκαετίας του 80 εκτός αν είναι μικροσκοπική και δείχνει έτσι πιο ντελικάτη.

Αν προτιμάτε το κλασικό επιλέξτε μια σε μαύρο ή κάμελ χρώμα, ενώ αν τολμάτε το διαφορετικό τότε, μπορείτε να επιλέξετε και μια σε πιο έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο!

Σας βρήκαμε αυτές που θεωρούνται πιο must αυτή την εποχή και με τις φωτογραφίες ελπίζουμε να σας δώσαμε ιδέες για το πώς θα τις συνδυάσετε.

Τσάντα χιαστί με πολλαπλές θέσεις με δυνατότητα μετατροπής σε τσάντα μέσης σε μαύρο χρώμα (25,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα μέσης σε μαύρο χρώμα (15,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα μέσης (15,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα μέσης (39,00 €) [Περισσότερα]Μαύρη μπανάνα τσαντάκι (26,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα μέσης (26,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα μέσης (16,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα