Υιοθέτησε το ombre look!

Μέχρι τώρα γνωρίσαμε την ombre τάση στα μαλλιά και την λατρέψαμε. Καιρός είναι να υιοθετήσουμε την ίδια τάση και στα ρούχα μας. Το ombre, το σταδιακό ξέβαμα του χρώματος δηλαδή, το ντεγκραντάρισμα με άλλα λόγια, κάνει εμφανή την παρουσία του στις πασαρέλες αυτό το καλοκαίρι και μας δίνει ιδέες να αλλάξουμε τα συνηθισμένα στην εμφάνισή μας προσθέτοντας λίγο στυλ.

Ο πασίγνωστός

οίκος φορεμάτων Herver Leger είναι από τους πρώτους που πρότεινε το ombre αποτέλεσμα στα ρούχα του και αμέσως η τάση έγινε λατρεία που υιοθέτησαν με τη σειρά τους και οι υπόλοιπες εταιρείες μαζικής παραγωγής ενδυμάτων.

Πουκάμισα, παντελόνια, t-shirts, αλλά και φουλάρια καθώς και μαγιό για την παραλία, όλα παίζουν το παιχνίδι του σταδιακού ξεθωριάσματος στο χρώμα και εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις μέσα από μια τεράστια ποικιλία, το δικό σου ombre style!

ASOS Ombre Cut Out Side Maxi Beach Dress (39,04 €) [Περισσότερα]ASOS Ombre Halterneck Swimsuit (27,33 €) [Περισσότερα]Lipsy Bandage Bodycon Dress in Ombre (70,92 €) [Περισσότερα]Warehouse Ombre Western Silk Blouse (40,34 €) [Περισσότερα]Free People Ombre Cropped Skinny Jean (58,56 €) [Περισσότερα]ASOS PETITE Exclusive Cami In Ombre (18,22 €) [Περισσότερα]BLUE CHELSEA GIRL OMBRE VELVET DRESS (40,00 €) [Περισσότερα]Dip Dye Jumper (40,00 €) [Περισσότερα]Bleach Ombre Zip Hem Jean (6,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα