14 νεκροί από την τροπική καταιγίδα στο Ομάν

23:56 3/11/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί να πετάξει σε απόσταση τριών μέτρων πλυντήρια ρούχων, να σηκώσει αυτοκίνητα και να μετακινήσει ολόκληρα φορτηγά...
Ωστόσο, ο 32χρονος Πάτρικ Μπαμπουμιάν δεν είναι μονάχα ο πιο δυνατός άντρας της Γερμανίας, αλλά και ο πιο δυνατός χορτοφάγος σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού κατάφερε να χτίσει το μυϊκό του σύστημα χωρίς να καταναλώσει καθόλου κρέας.
Με ύψος 1,71 και βάρος 125 κιλά, ο πρώην bodybuilder, έχει καταφέρει να κερδίσει δεκάδες διαγωνισμούς μυϊκής δύναμης, άλλοτε σηκώνοντας κορμό δέντρου βάρους 190 κιλών και άλλοτε σπρώχνοντας με τα χέρια του μια μπάλα μπετόν βάρους 180 κιλών,
προκαλώντας φυσικά τον θαυμασμό ακόμα και των συναθλητών του.
Εκτός από συνεχή γυμναστική, ο 32χρονος φοιτητής Ψυχολογίας επιδεικνύει τεράστια πειθαρχία στο θέμα της διατροφής, καθώς την περίοδο της προετοιμασίας για κάποιο αγώνα καταναλώνει καθημερινά ένα κιλό νιφάδες βρώμης με κακάο, ανακατεμένες με τυρόγαλο, και τρία κιλά τυρόπηγμα. Ολο αυτό έχει στόχο να λαμβάνει τις απαραίτητες ποσότητες πρωτεΐνης.

Στο ημερήσιο διατροφικό του πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης ζυμαρικά, λαχανικά και τόφου. «Πριν από έξι χρόνια αποφάσισα ότι δεν θα ήθελα να πεθάνει άλλο ζώο για μένα κι έτσι φρόντισα να αλλάξω τη διατροφή μου. Λίγο καιρό αργότερα παρατήρησα ότι μπορούσα να σηκώσω περισσότερο βάρος στην προπόνηση» λέει ο Μπαμπουμιάν, ο οποίος έχει αρμένικες ρίζες.
Στα επόμενα σχέδιά του είναι να σταματήσει και την κατανάλωση ζωικών παραγώγων, όπως είναι τα αβγά και το γάλα, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να βελτιώσει περαιτέρω τις επιδόσεις του. Πιστεύει, άλλωστε, ότι ο οργανισμός σπαταλά πολλή ενέργεια κατά την πέψη του κρέατος.
Keywords
Τυχαία Θέματα