33 εκατ. δολάρια η περιουσία κάθε παιδιού του Jackson!

00:15 22/8/2011 - Πηγή: 24wro

 Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά …
33 εκατομμύρια δολάρια θα εισπράξει καθένα από τα παιδιά του Michael Jackson μόλις γίνει 33 ετών, χώρια από τα μετρητά που πάρουν στα χέρια τους, όταν ενηλικιωθούν και όσα θα πάρουν από τις πωλήσεις και τα πνευματικά δικαιώματα των δίσκων του.

Αν λάβει κανείς υπόψη ότι μετά τον θάνατο του «έβγαλε» από τις πωλήσεις 310 εκατ. δολάρια καταλαβαίνετε, γιατί ποσά μιλάμε…
Ωστόσο, τα χρήματα δεν είναι ποτέ αρκετά,
για να καλύψουν τον πόνο που ένιωσαν αυτά τα τρία παιδιά, ο 14χρονος σήμερα Prince Michael Joseph Jackson, η 13χρονη Paris και ο 9χρονος Prince Michael II ή Blanket, όταν πριν από περίπου 2 χρόνια (25 Ιουνίου 2009) πληροφορήθηκαν ότι σταμάτησε η καρδιά του  πατέρα τους.
Σήμερα τα τρία παιδιά ζουν με την γιαγιά τους στο Hayvenhurst, όπως αναφέρει και το Down Town, κάνουν φιλανθρωπίες και -που και που- εμφανίζονται στην τηλεόραση. Όσοι τους βιώνουν, που δεν είναι και πολλοί εκτός από τις νταντάδες τους, μιλούν για τρία φυσιολογικά παιδιά.
Η Paris και ο Prince πηγαίνουν στο σχολείο και μάλιστα ο δεύτερος (το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά έχει και φιλενάδα). Από του χρόνου αναμένεται να δοκιμάσει το σχολείο και Blanket, ο οποίος μέχρι στιγμής κάνει μαθήματα στο σπίτι. «Δεν θα πάω ποτέ σχολείο», έλεγε πριν λίγο καιρό, όμως τώρα αποφάσισε να το δοκιμάσει.
Σε αυτό που δεν κάνει πίσω είναι… στο να κουρευτεί. Άλλωστε «έτσι τα ήθελε ο μπαμπάς μου τα μαλλιά μου», λέει σε όλους.
Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για «δήθεν» θλίψη και ψευτοκλάματα. Τα κρίνουν σκληρά ξεχνώντας ότι μπορεί να είναι απόγονοι του Jackson, αλλά δεν παύουν να είναι παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα