6 Λόγοι για να μην αρνηθείτε ποτέ την πρόταση γάμου!

09:40 25/4/2013 - Πηγή: 24wro

Ο αγαπημένος σας, που μέχρι χθες ήταν εραστή σας, φλερτ σας κάνει επιτέλους την περιβόητη πρόταση γάμου!

Εσείς χαρούμενη τρέχετε να το ανακοινώσετε στις φίλες σας και φυσικά στη μαμά σας!.... Σε χρονικό διάστημα 5 λεπτών εφόσον ανακοινώσατε το σπουδαίο event νιώθετε πως η χαρά σας μετατρέπεται σε σενάριο ταινίας τρόμου!

Το μυαλό σας γεννά πολλά ερωτηματικά και οι σκέψεις σας δεν αναρωτιέται πλέον αν ο σύντροφος σας είναι γλυκούλης, τρυφερούλης και χαμογελαστούλης. Οι εκφράσεις είναι πλέον σοβαρές αφού το μόνο
πράγμα που σας απασχολεί ύστερα και από μία σοβαρή συζήτηση που είχατε με την κολλητή σας που δεν μπορεί να «σταυρώσει» άνδρα, αν το αγόρι αυτό μπορεί να γίνει πατέρας των παιδιών σας!

Ποια είναι όμως τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο άνδρας των ονείρων σας;
Oι gamoi.com μιλώντας με γυναίκες που πήραν τη σοβαρή απόφαση να πουν το μεγάλο ΝΑΙ στον σύντροφό τους συγκέντρωσαν τα 6 πιο χαρακτηριστικά στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο πρίγκιπα σας για να γίνει με παπά και με κουμπάρο το άλλο σας μισό!

Άψογος συνοδός
Τι εστί άψογος συνοδός; Δεν σας λέει ποτέ όχι! Σας συνοδεύει παντού! Από την αισθητικό σας μέχρι την ανιψιά σας που θα πει το ποίημα στο σχολείο. Ανέχεται την επίσκεψη στη θεία σας που πάσχει από γεροντική άνοια και δεν σας αφήνει ποτέ να κυκλοφορείτε απροστάτευτη και ασυνόδευτη αργά το βράδυ στους δρόμους. Κάθε φορά που Θα σας συνοδεύσει κάπου κρατά και ένα τριαντάφυλλο. Με λίγα λόγια; Η αγκαλιά σας μετατρέπεται σε κήπο!

Δεν σας ζηλεύει
Ο τέλειος άνδρας, ο άνδρας ο σωστός, ο ανηρ που είναι έτοιμος για γάμο, δεν σας θα ζηλέψει ποτέ! Δεν θα σας κόψει ποτέ το δικαίωμα να βγείτε βόλτα με τις φίλες σας. Παριστάνει τον τυφλό στο πονηρό κοίταγμα σας που ενδεχομένως θα κάνετε δεξιά-αριστερά! Σας υπενθυμίζει με όμορφο τρόπο ότι σας αγαπά, ενώ κάνει και προσπάθειες να τραβήξει όλοκληρη την προσοχή πάνω του!

Δεν σας έχει ποτέ δεδομένη!
Ο μελλοντικό σας άνδρας δεν σας έχει ποτέ δεδομένη. Δεν θα πρέπει να σας αποδεικνύει κάθε ώρα και στιγμή ότι είσαστε το «σιγουράκι» του. Ίσα- ίσα, η συμπεριφορά του θα πρέπει να σας ανεβάζει στα σύννεφα και που και που να το παίζει και προστάτης ή και λίγο ζηλιάρης!(με τακτ όλα αυτά)….

Δεν θα πρέπει να είναι τσιγκούνης
Σε αγαπώ μωρό μου! Είναι όμορφο στα λόγια, δύσκολο στην πράξη! Είναι όμορφο με το έτερον μας ήμισυ να μοιραζόμαστε και την μπουκιά μας αλλά δεν θα πρέπει να γίνει και τρόπος ζωής, γιατί ίσως εκείνος πεινάει περισσότερο και σε εσάς στο τέλος μείνει η χαρτοπετσέτα. Δεν ξεχνάμε πως είμαστε γυναίκες 100 τοις 100 και ως γνήσια θηλυκά μας αρέσουν τα ακριβά εστιατόρια όπως και οι σουίτες ενός ξενοδοχείου. Δεν λέω- δεν λέω μπορεί να μην έχει ο άμοιρος ο γαμπρούλης να μας προσφέρει τόσες χαρές (συνέχεια…), μία φορά όμως στα 2 χρόνια, σίγουρα μπορεί! Γάμο ήθελες, γλυκιέ μου…..Αν λοιπόν, προσφέρει τέτοια χλιδή…Καλή μου, να του πεις ΝΑΙ! Μην χάσεις και το κελεπούρι!

Καμαρώνει για εσάς!Δεν χάνει την ευκαιρία, όπου κι αν βρίσκεται να μιλάει συνέχεια για εσάς και να καμαρώνει για τις πράξεις σας! Μυστικό; Aν μιλάει με καμάρι για εσάς στη μαμά του, ε, τότε να είστε σίγουρες ότι πραγματικά είναι ο άνδρας των ονείρων σας. Για κανέναν λόγο μην απορρίψετε αυτόν τον θησαυρό που βρέθηκε στον δρόμο σας. Είναι ο σύντροφος ο ιδανικός που περιμένατε από παιδούλα!

Θέλει παιδί, πιο πολύ και από εσάς!Ο άνδρας που αναζητά να γίνει πατέρας από την πρώτη στιγμή που σας γνώρισε είναι και ο άνδρας που σε μικρό χρονικό διάστημα θα πρέπει να του φορέσετε και το στεφάνι για να μην σας πώς να τον δέσετε και να τον πηγαίνετε βόλτα με αλυσίδα για να μην σας φύγει!!!! Σε αυτούς τους άνδρες, φίλη, αναγνώστρια λέμε πάντα μα πάντα ΝΑΙ!!! Άνδρας που θέλει παιδί ισοδυναμεί με την έκφραση ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ!

gamoi.com
Keywords
Τυχαία Θέματα