6 τροφές που μειώνουν τη διάθεση για σεξ!

23:00 22/8/2013 - Πηγή: 24wro

Η σεξουαλική μας ζωή συνδέεται άμεσα με τη διατροφή! Μάθετε με ποιο τρόπο!Το σεξ έχουμε τονίσει και άλλες φορές πως είναι από τα πιο σημαντικά μέσα σε μία σχέση. Πρέπει να του δίνεται η σημασία που απαιτείται ούτως ώστε το ζευγάρι να συνεχίζει να έχει μία υγιή σχέση σε όλες τις πλευρές της. Είναι μερικές φορές όμως που το σεξ και ο άντρας και η γυναίκα το βάζει σε δεύτερη κα τρίτη μοίρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση. Αυτό γίνεται λόγω κούρασης, λόγω καθημερινότητας αλλά και λόγω κάποιων τροφών! Καλά διαβάσατε! Υπάρχουν και μερικές τροφές που μειώνουν τη διάθεση για σεξ. Μάθετε ποιες είναι…και μακριά από αυτές!

Κορεσμένα λιπαρά
Τα κορεσμένα λιπαρά εκτός από τις αρτηρίες που μας βουλώνουν και κινδυνεύουμε με καρδιακό επεισόδιο κάνουν και κάτι άλλο κακό. Κλείνουν και τις αρτηρίες των γεννητικών οργάνων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της σεξουαλικής μας διάθεσης.

Σόγια
Η σόγια και οι τροφές που την έχουν σαν βάση έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε οιστρογόνα και αυτό συνδυασμός μειώνει αισθητά την διάθεση για σεξ. Μάλιστα ερευνητές αναφέρουν πως η σόγια αυξάνει και τις πιθανότητες για δυσκολία στην σύλληψη παιδιού αφού μειώνει τον αριθμό σπερματοζωαρίων.

Κορν Φλέικς
Οι νιφάδες καλαμποκιού, που τρώμε συνήθως το πρωί, επίσης ευθύνονται για την χαμηλή λίμπιντο. Μάλιστα ο John Harney Kellogg, που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τα έβγαλε στην παραγωγή το έκανε γιατί θεωρούσε πως το σεξ καθώς και ο αυνανισμός προκαλούσαν προβλήματα στη υγεία αλλά και στην διανοητική και πνευματική ανάπτυξη. Επομένως ήθελε να φτιάξει ένα πρωινό χωρίς ζάχαρη ή κρέας θα βοηθούσε να κρατά χαμηλή την λίμπιντο.

Τζιν τόνικ
Αυτό το ποτό περιέχει κινίνο που μειώνει την τεστοστερόνη και το αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες επίσης δεν βοηθά καθόλου την σεξουαλική διάθεση του ανθρώπου.

Μέντα
Τόσο η ίδια όσο και τα έλαια της μειώνουν την τεστοστερόνη και χαλαρώνουν το σώμα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία διάθεση για ερωτικά παιχνίδια.

Κόλιαντρο
Μπορεί να είναι ωραίος ο κόλιαντρος στη σαλάτα μας αλλά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει την ερωτική διάθεση.

ilovestyle.com
Keywords
Τυχαία Θέματα