8 Mαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

12:17 8/3/2012 - Πηγή: 24wro
Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα...Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.
Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους.
Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

17 έως 18 Ιχθύων

Σύμβολο: «Κάτω από μια γιγαντιαία τέντα, χωρικοί βλέπουν μια θεαματική παράσταση».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ συνηθίζει να δραματοποιεί τις καταστάσεις κι έχει μεγάλη σημασία το αν θα το πράξει στα πλαίσια μιας αμιγούς καλλιτεχνικής δραστηριότητας ή... όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Γιατί στην δεύτερη περίπτωση μάλλον θα «χάνεται» στις εντυπώσεις κινούμενος πολύ μακριά από την ουσία, αφού η ανάγκη του για αποδοχή και χειροκρότημα, θα τον οδηγεί σε κάθε είδους υπερβολές. Σίγουρα έχει την ικανότητα να τραβάει την προσοχή αλλά θα πρέπει αυτό να έχει αντίκρισμα και στην συνέχεια.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πω-πω, σκόνη που σήκωσα, είπε η μύγα που καθόταν στο πίσω μέρος του άρματος» Αίσωπος

Χ.Δ.
Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια
Αισθηματικά
Πρόβλημα ...υπερπροσφοράς αναμένεται να έχετε την χρονιά που μόλις άρχισε για σας και με δεδομένο το ότι η ψυχολογική σας κατάσταση είναι ασταθής, προβλέπονται ...τρελά γλέντια, με μόνιμες απούσες την συνέπεια και την σταθερότητα. Φυσικά οι πιο «αυστηροί» χαρακτήρες θα μπορέσουν να κοντρολάρουν τα πράγματα, ούτε αυτοί όμως θα ...γλιτώσουν από την «αναμπουμπούλα» και τις ίντριγκες, εξ αιτίας της εμπλοκής ενός αγαπημένου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείτε να περάσετε καλά, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, με την προϋπόθεση πάντα να μην παίρνετε και τόσο σοβαρά τις καταστάσεις.

Οικονομικά
Γενικά, οι προοπτικές σας είναι καλές, θα πρέπει όμως να αποφασίσετε πρώτα το τι ακριβώς ...θέλετε από την ζωή σας. Τα διαρκή «πήγαινε- έλα» στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας μπορεί να μην φέρουν την καταστροφή, σίγουρα όμως θα σας απομακρύνουν από τις πιο αξιόπιστες λύσεις. Οι πιο τυχεροί πάντως θα έχουν μάλλον εύκολες λύσεις στις υποθέσεις τους -οικονομικές ή επαγγελματικές- ενώ δεν αποκλείονται και κάποια αξιοσημείωτα «τυχερά».

Γ.Ρ
astrology.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα