AEK: Ατελείωτο τρέξιμο

14:12 25/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται, με τον Μανόλο Χιμένεθ...
να ρίχνει το βάρος στην φυσική κατάσταση, και τους «κιτρινόμαυρους» να «γράφουν» χιλιόμετρα στο δάσος του Τόπλιτσε, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν.
Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης βρέθηκαν το πρωί στο παρακείμενο του προπονητικού κέντρου δάσος, με τον Μανόλο Χιμένεθ και τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο να δίνουν τον ρυθμό για την εκτέλεση τον
ασκήσεων, και τους παίκτες να τηρούν κατά γράμμα τις οδηγίες, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό πάντως να μην «συνοδεύει» τους «κιτρινόμαυρους» όπως συνηθίζει, καθώς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στην γάμπα. Ο Έιντουρ Γκουντγιονσεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, δείχνοντας ευδιάθετος με τους νέου του συμπαίκτες, ενώ είχε σύντομη συνομιλία και με τον τεχνικό της Ένωσης. Οι Σάββας Γκέντσογλου και Νίκος Εγγλέζου δεν ολοκλήρωσαν την προπόνηση, καθώς αποχώρησαν λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Χουάν Κάλα γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, αφού προέρχεται από τραυματισμό, σε αντίθεση με τον Στιβ Λεό Μπέλεκ, που έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, απόρροια ενός χτυπήματος που δέχθηκε στην φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Οντράνσι. Το πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής στον γήπεδο μετά την φυσική κατάσταση, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα ανανεώσουν το ραντεβού τους με τον Μανόλο Χιμένεθ για το απόγευμα.
sportaction 
Keywords
Τυχαία Θέματα