A.KAΦETZOΠOYΛΟΣ: Η ανακοίνωσή του μητροπολίτη Σεραφείμ είναι ψευδοεπιστημονικές αρλούμπες

23:13 2/10/2012 - Πηγή: 24wro
Τι απαντά η Μητρόπολη Πειραιώς στον ηθοποιό, μετά το άρθρο που αναφέρει ότι...
"Ιός που μεταδίδεται με το στοματικό σέξ ευθύνεται για καρκίνους στο κεφάλι και το λαιμό" .Δριμεία επίθεση εναντίον του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, εξαπέλυσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.
Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι είναι άθεος, χαρακτηρίζει ως "αρλούμπες" σχόλιο του κ. Σεραφείμ που δημοσιεύεται στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα της Μητρόπολης και που βασίζεται σε σχετικό άρθρο της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ".
Στο άρθρο του ο Μητροπολίτης
Πειραιώς -μεταξύ άλλων- αναδημοσιεύει ιατρικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο "ιός ο οποίος μεταδίδεται με τον στοματικό έρωτα ευθύνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό για εμφάνιση καρκίνου στο κεφάλι και το λαιμό".
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, προχώρησε σε προσωπική επίθεση εναντίον του κ. Σεραφείμ, κατηγορώντας τον μέσω twitter, πως για άλλη μια φορά, όπως συνηθίζει επιδίδεται σε επιστημονικές αρλούμπες.

Σε επικοινωνία μας με το Σεβασμιότατο κ. Σεραφείμ, συνεργάτης του μας δήλωσε ότι ο Μητροπολίτης δεν απαντά σε μεμονωμένες δηλώσεις και πως δίνει τις θέσεις του μέσω ανακοινώσεων από την επίσημη σελίδα της Μητρόπολης.

fthis.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα