Aλλάζει την κατάθεσή της η μητέρα της 11χρονης περί ασέλγειας του 62χρονου στο Ρέθυμνο

15:14 4/1/2012 - Πηγή: 24wro
Εμμένει στο ότι δεν πείραξε το 11χρονο κορίτσι αλλά μπήκε...
στο δωμάτιο για να το σκεπάσει, ο 62χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Ρέθυμνο.

Ο 62χρονος ολοκλήρωσε σύντομα την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται η απόφαση για την προφυλάκισή του ή μη.
Εν τω μεταξύ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η μητέρα του κοριτσιού, η οποία
φαίνεται να άλλαξε κάποια πράγματα, σε σχέση με τους αρχικούς ισχυρισμούς της. Η μητέρα, επικαλούμενη νέα συζήτηση που είχε με την κόρη της την επομένη του επεισοδίου φέρεται να διαπίστωσε ότι ενδεχομένως το κορίτσι είχε παρεξηγήσει την παρουσία του 62χρονου μέσα στο δωμάτιο.
Η μητέρα φέρεται να κατέθεσε ότι το κορίτσι ξύπνησε ξαφνικά μέσα σε ένα ξένο περιβάλλον (κοιμόταν στο δωμάτιο του ξαδέρφου της) και είδε πάνω από το κεφάλι έναν άνθρωπο. Αμέσως έβαλε τα κλάματα, γιατί φοβήθηκε - σύμφωνα με τη μητέρα - επειδή οι γονείς της της έχουν δώσει σαφείς κατευθύνσεις να είναι προσεκτική με τους ξένους ανθρώπους και να μην αφήνει ποτέ να την αγγίξει κανένας.

Σε βάρος του 62χρονου συνταξιούχου των ΕΛΤΑ, από τη Μεσσαρά, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα