A.ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: Κατάλληλη ευκαιρία για εμάς

07:08 29/9/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Πεδουλάκης μιλά για τις υποχρεώσεις του τριφυλλιού...
Ως μία καλή ευκαιρία για να τεστάρει ο Παναθηναϊκός τις δυνάμεις του λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, χαρακτήρισε τα φιλικά που θα δώσουν στη Γερμανία οι «πράσινοι», ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Μόναχο, στάθηκε στις απουσίες των τραυματιών Γιαννόπουλου
και Κίτσεν τονίζοντας ότι οι υπόλοιποι παίκτες θα πρέπει να καλύψουν το κενό τους.

«Έχουμε δύο αγώνες να δώσουμε στη Γερμανία με κύριο παιχνίδι το αυριανό, απέναντι στην Μπάγερν. Είναι ένα τεστ για να δούμε κάποια πράγματα, να δούμε το κατά πόσο βελτιωθήκαμε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και μετά τις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα. Είναι οι τελευταίοι αγώνες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων», είπε ο 48χρονος κόουτς και πρόσθεσε:

«Έχουμε τις απώλειες των Κίτσεν και Γιαννόπουλου, αλλά τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό, θα μοιράσουμε το χρόνο. Θέλουμε να δούμε και κάποια καινούρια πράγματα και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εμάς. Είναι περισσότερο αγώνες για να δούμε κάποια πράγματα οι προπονητές και οι ίδιοι οι παίκτες».

Όσο για τα φιλικά; Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπαϊρόιτ απόψε σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα ενώ το Σάββατο θα κοντραριστεί με την Μπάγερν Μονάχου (18.00).

sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα