A.ΡΗΓΑΣ: Η νέα σειρά και το διαζύγιο με τον Δημήτρη Αποστόλου!

20:54 25/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Αλέξανδρος Ρήγας μίλησε τόσο για τη νέα του σειρά...
με τίτλο «Το Αμάρτημα Της Μητρός Μου» που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη στον ΑΝΤ1, όσο και για το φημολογούμενο επαγγελματικό του διαζύγιο με την επί χρόνια συνεργάτη του, Δημήτρη Αποστόλου.

Μιλώντας στο «TV Έθνος» για την επιστροφή του στο κανάλι του Αμαρουσίου (την τελευταία φορά που συνεργάστηκε με τον σταθμό ήταν με την τηλεοπτική σειρά "Οι Σταύλοι της Εριέττας Ζαΐμη")
δήλωσε: «Δεν επιστρέφω πουθενά! Δύο κανάλια υπάρχουν, δουλεύω πότε στο ένα, πότε στο άλλο. Σημασία έχει να υπάρχει δουλειά σε όλη αυτή την άγρια κατάσταση που επικρατεί», ενώ για τις οικονομικές του απολαβές, εν μέσω οικονομικής κρίσης, παραδέχτηκε πως «έβαλε νερό στο κρασί» του. «Η κατάσταση έχει γίνει εφιαλτική και απογοητευτική! Θα σου μιλήσω ειλικρινά! Βάσει της τελευταίας μου δουλειάς, έχω "πέσει" 65%. Και δεν υπερβάλλω. Αλλά το προτίμησα από το να μείνω εκτός τηλεόρασης», πρόσθεσε.
Ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες πως η νέα τηλεοπτική σειρά που υπογράφει για λογαριασμό του ΑΝΤ1 «Το Αμάρτημα Της Μητρός Μου» είχε προταθεί αρχικά στο Mega, το οποίο και την απέρριψε, οΑλέξανδρος Ρήγας παραδέχτηκε πως υπήρξαν κάποια οικονομικά προβλήματα στην παραγωγή της σειράς: «Ναι. Οντως δημιουργήθηκε αρχικά ένα πρόβλημα με τις πληρωμές, ενώ είχαμε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα κυλούσαν ομαλά. Πάγωσαν τα γυρίσματα για μία εβδομάδα, αλλά στη συνέχεια έγιναν όσα έπρεπε να γίνουν και προχωράμε γερά!» δήλωσε.
Τέλος, για όσους ανέφεραν πως το γεγονός ότι δεν συνεργάζεται σε αυτή τη σειρά με το συγγραφικό του έτερον ήμισυ, Δημήτρη Αποστόλου, σημαίνει ότι οι δυο τους πήραν "διαζύγιο" επαγγελματικά, τόνισε: «Είναι και αυτό ένα ακόμα "ράδιο αρβύλα"! Με τον Δημήτρη κάνουμε πάντα θέατρο μαζί, αυτό τον καιρό έχουμε ανεβάσει τα έργα μας "Κορίτσια με τα μαύρα" και "Ζείτε παίδες Ελλήνων", αλλά τηλεοπτικά δημιουργήσαμε και ξεχωριστά. Κανένα διαζύγιο δεν πήραμε!».
Keywords
Τυχαία Θέματα