Copa America: Φαβορί η σελέστε

14:45 24/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει την Παραγουάη...
στον αποψινό τελικό της διοργάνωσης στο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες.

Ουρουγουάη: Η ομάδα του Οσκάρ Ταμπάρεζ δείχνει να παίρνει επιτέλους ..φόρα μετά και τη νίκη , σχετικά εύκολα , επί του Περού στα ημιτελικά. Παράλληλα τα προβλήματα είναι ελάχιστα για τον τεχνικό της καθώς όχι μόνον εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Πέρες αλλά και στη διάθεση του θα είναι τόσο οι Καβάνι και Γκοντίν που απουσιάσαν από τα προηγούμενα ματς (όλα ο τελευταίος) όσο και ο αρχηγός Λουγκάνο που αοχώρησε με πρόβλημα στον ημιτελικό.


Παραγουάη:
Δεύτερη διαδοχική πρόκριση στη ρουλέτα των πέναλτι για την ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο που ξεπέρασε μετά τη Βραζιλία και το εμπόδιο της Βενεζουέλα με το συγκεκριμένο ψυχοφθόρο τρόπο.  Ο Αργεντινός τεχνικός που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον τιμωρημένο Σαντάνα όσο και τον λαβωμένο Σάντα Κρούζ πιθανότα μπορεί όμως να υπολογίζει στον Αλκαράς που εξέτισε την ποινή του.


Tips
*Στις 24 προηγούμενες τους αναμετρήσεις στη διοργάνωση η Ουρουγουάη έχει 13 νίκες έναντι έξι της αντιπάλου της. Μάλιστα η «σελέστε» αγνοεί την ήττα στα 13 τους τελευταία ματς με πιό πρόσφατη νίκη της Παραγουάης το ....1947.



Πρόταση: Ουρουγουάη – Παραγουάη 1 (1,95)
bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα