«Double or Nothing» για Μπουλς!

16:20 18/5/2011 - Πηγή: 24wro
Νίκη και μόνο νίκη θέλουν οι Μπουλς, οι οποίοι φιλοξενούν για δεύτερη …
φορά σε λίγες μέρες τους Μαϊάμι Χιτ, αφού σε διαφορετική περίπτωση, ο Λεμπρόν Τζέιμς και η παρέα του θα μπουν στη θέση του απόλυτου φαβορί για την πρόκριση στους τελικούς του NBA.



Οι «ταύροι» του Τομ Τιμποντό θα παραταχθούν με σαφέστατο αβαντάζ έναντι των «Big Three» τους οποίους ταπείνωσαν στο πρώτο ματς της σειράς, επικρατώντας στον πρώτο τελικό της Ανατολής με 103-82.

Απαντήσεις θέλουν να δώσουν από τη μεριά τους οι παίκτες του Σποέλστρα, οι οποίοι ακόμα και τώρα θεωρούνται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού δαχτυλιδιού του NBA.



ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ – ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ


Μπουλς: Όσοι βιάστηκαν να χρήσουν τον μεγάλο τους αντίπαλο ως φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής της Ανατολής (καταρχήν) αλλά και για τον φετινό τίτλο στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, διαψεύστηκαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, όπου οι Μπουλς πέτυχαν μια χαρακτηριστική νίκη απέναντι στην ομάδα του Σποέλστρα, επικρατώντας με 103-82! Στα ευχάριστα για την ομάδα που έγινε η αγαπημένη όλων στη δεκαετία του ‘90, όταν σε αυτή μεγαλουργούσε ο «Air» Μάικλ Τζόρνταν, το γεγονός πως εκτός του συνήθη ύποπτου Ντέρικ Ρόουζ (σημείωσε 28 πόντους), φαίνεται πως και ο Λουόλ Ντενγκ βρίσκει ρυθμό στην κρισιμότερη καμπή της περιόδου, αφού τελείωσε τον πρώτο τελικό με 21 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά… Συνυπολογίστε και την πάντα πολύτιμη συνεισφορά των Κάρλος Μπούζερ και Γιοακίμ Νοά κοντά στ6ο καλάθι (14 πόντους 9 ριμπάουντ ο πρώτος, 9 πόντους 14 ριμπάουντ ο δεύτερος) και μόλις βρήκατε γιατί η «αρμάδα» του Τιμποντό μπορεί να αποδειχθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους «Big Three» και να κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο μετά το 1998! Κανένα πρόβλημα τραυματισμού για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα στοχεύσουν να πάρουν και το δεύτερο ματς, πηγαίνοντας για τις δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν στο «American Airlines Arena» του Μαϊάμι με τον αέρα του απόλυτου φαβορί για την πρόκριση.



Χιτ: Όσο αποφασιστικοί έδειξαν στις δύο πρώτες περιόδους στο πρώτο ματς της σειράς στο «United Center Arena», άλλο τόσο ανυποψίαστοι μπήκαν στο δεύτερο μισό του αγώνα, παθαίνοντας μπλακ-άουτ και γνωρίζοντας μοιραία την ήττα με 103-82. Κατώτερες του αναμενομένου οι εμφανίσεις των Τζέιμς και Ουέιντ, οι οποίοι πέτυχαν από 15 και 18 πόντους αντίστοιχα (με πολύ μέτρια ποσοστά), άφησαν μόνο τον Κρις Μπος να «τραβάει το κουπί», επιτυγχάνοντας 30 πόντους και μαζεύοντας παράλληλα 9 ριμπάουντ που δεν έφταναν ωστόσο ούτε για… ζήτω! Σαφές το πρόβλημα στα ριμπάουντ για τους Χιτ, οι οποίοι τελείωσαν τον αγώνα με 33 έναντι 45 των Μπουλς εκ των οποίων τα 19 επιθετικά. Στη δεύτερη αναμέτρηση της σειράς, καλούνται να βρούνε λύσεις και κυρίως ψυχικό σθένος να ανατρέψουν της σε βάρος τους κατάσταση, το σίγουρο είναι πως με ένα «μπρέικ» θα μπουν αυτόματα στη θέση του φαβορί και θα ανακτήσουν επάξια τον τίτλο του «νούμε
Keywords
Τυχαία Θέματα