Eπίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Λάρισα

20:31 29/11/2011 - Πηγή: 24wro
O Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας... Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος επισκέφθηκε σήμερα το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Ζιαζιά και από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Αντώνιο Τσαντηράκη.
Στο αεροδρόμιο της 110 Π.Μ. τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκαν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης και
ο Αρχηγός Τ.Α Αντιπτέραρχος Φώτιος Κρεβάικας.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο κ. Κωσταράκος επισκέφθηκε αρχικά το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς όπου του έγινε ενημέρωση για την αποστολή, το έργο, τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις τρέχουσες δραστηριότητες της 1ης Στρατιάς και του Ελληνικού Στρατηγείου Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ).
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, αναχώρησε για το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την οργάνωση και τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Αρχηγείου και των Μονάδων του.
Κατά την διάρκεια των επισκέψεων στο Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς και στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημέρωσε το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό επί των τελευταίων εξελίξεων στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων».

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα