G.CLOONEY: Δεν με νοιάζει να λένε πως είμαι gay

08:48 2/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ποιον θεωρεί τον πιο sexy άντρα αυτή τη στιγμή; Ο πάντα γοητευτικός George Clooney, μίλησε στο The Advocate λίγο...
μετά τα Oscar- και πριν ανέβει στη σκηνή για την μια και μοναδική ανάγνωση του θεατρικού έργου και είχε πολλά να πει για τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων (που υποστηρίζει ένθερμα), την σχέση του με τον Brad Pitt αλλά και τις φήμες για την προσωπική του ζωή.

Για τις φήμες ότι είναι gay: «Είναι αστείο αλλά δεν θα με δείτε ποτέ να σηκωθώ και να φωνάζω "Αυτά είναι ψέμματα!". Αυτό θα ήταν άδικο και αγένεια προς τους καλούς μου φίλους στην gay κοινότητα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αφήσει να φανεί πως το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι κακό. Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική και είμαι πολύ ευτυχισμένος μ'αυτή. Και ποιον βλάπτει αν κάποιος πιστεύει πως είμαι gay; Θα έχω φύγει χρόνια από τη ζωή και σίγουρα θα υπάρχει ακόμα κόσμος να λέει πως ήμουν gay. Δεν δίνω δεκάρα».

Για τη σχέση του με τον Brad Pitt: «Ο κόσμος πιστεύει πως με τον Brad κάνουμε παρέα συνέχεια αλλά η αλήθεια είναι πως βλεπόμαστε πολύ σπάνια, κανα δυο φορές το χρόνο. Περνάω καλά με τον φίλο μου όταν συναντιόμαστε στα διάφορα βραβεία. Όχι απλώς μου αρέσει ως άνθρωπος αλλά σέβομαι το ταλέντο του και μου αρέσει αυτό που κάνει για να βοηθήσει τον κόσμο να γίνει λίγο καλύτερος. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο σκληρά δουλεύει για αυτό. Είμαι πολύ περήφανος που είναι φίλος μου».

Για το ότι στηρίζει τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων: «Πάντα πίστευα πως πρόκειται για ένα θέμα που αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ήμουν υπέρ πριν την Prop. 8, γιατί πιστεύω πως κάθε φορά που πάμε κόντρα στα ανθρώπινα δικαιώματα στεκόμαστε στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Θα έρθει κάποια στιγμή που η μάχη για αυτό το δικαίωμα θα φαίνεται αστεία στην επόμενη γενιά, που όσοι ήταν κατά θα ντρέπονται».

Για το ποιον θεωρεί τον πιο sexy άντρα αυτή τη στιγμή: «Όχι ότι δεν βρίσκω sexy τον Bradley Cooper (που αναδείχτηκε φέτος ο πιο sexy άντρας από το περιοδικό People) αλλά ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Ryan Gosling έχασε πέρσι αυτό τον τίτλο. Πιστεύω πως δούλεψε σκληρά και έκανε πολύ δυνατή καμπάνια, και του άξιζε».

Queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα