Iσχυρές καταιγίδες

07:42 13/2/2012 - Πηγή: 24wro
Θα σημειωθούν τοπικά ισχυρές καταιγίδες στο...
Ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το πρωί θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και βορειοδυτικούς.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη:Θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες
με βροχές τις πρωινές ώρες. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί μέχρι και 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και από το μεσημέρι θα φτάσουν τοπικά τα 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη:Θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στις ανατολικές θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Επίσης θα υπάρχουν χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά. Από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τις πρωινές ώρες πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονες. Θα εκδηλωθούν χιόνια στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στις νοτιότερες περιοχές και χιόνια στα ορεινά. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι 4 με 5 μποφόρ που πολύ γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη:Αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις Κυκλάδες σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και νοτιοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ και στα νότια 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και νοτιοδυτικούς 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα