Master Chef Junior: Καταγγελίες πριν ακόμα βγει στον αέρα

17:30 22/7/2011 - Πηγή: 24wro
Στην κάμερα του STAR μίλησαν τα τρία μέλη της κριτικής ...επιτροπής του «Master Chef Junior» για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες, περί στημένου παιχνιδιού, και απάντησαν σε όσα τους κατηγορούν οι γονείς των παιδιών που δεν πέρασαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, τα γυρίσματα του «Master Chef Junior» ολοκληρώνονται την επόμενη εβδομάδα. Οι τρεις κριτές, Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης
Σκαρμούτσος και Γιάννης Λουκάκος, δήλωσαν πως ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως η συγκεκριμένη εκπομπή δεν είναι ένας διαγωνισμός, αλλά ένα παιχνίδι: «Είμαστε και οι 4 ευαίσθητοι, οπότε ξέρουμε πώς να το χειριστούμε το θέμα» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και πρόσθεσε: «Δηλαδή, μήλα όταν παίζαμε στον δρόμο και σε χτυπούσε η μπάλα, δεν έφευγες; Είναι το ίδιο πράγμα!».

Ο Γιάννης Λουκάκος μίλησε, με τη σειρά του, για τον τρόπο με τον οποίο θα κρίνουν τα παιδιά που θα συμμετάσχουν: «Θα έχει έναν τρόπο διαφορετικής προσέγγισης, σαφώς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα έχει έμφαση στον διαγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά θα έχει έμφαση στο να μάθουν, να δημιουργήσουν και να παίξουν. Εμείς αυτά που λέμε είναι αντικειμενικά κι αυτά που πιστεύουμε και δεν θεωρώ ότι δεν υπάρχει τίποτα το οποίο να είναι στημένο» είπε. Ο Λευτέρης Λαζάρου, από την πλευρά του, δήλωσε: «Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να απορρίψεις ένα παιδί. Εμείς δεν απορρίψαμε κανένα παιδί. Δεν είναι η δουλειά μας να απορρίπτουμε παιδιά. Δουλειά μας είναι να δούμε αν αυτά τα παιδιά έχουν δυνατότητες ή ικανότητες να μαγειρέψουν»».

Τα σενάρια θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου να επιστρέφει στην εκπομπή στην ενήλικη version του παιχνιδιού. Τι λένε οι κριτές για αυτό το ενδεχόμενο; «Τώρα ρωτάτε ένα πράγμα που δεν έχει να κάνει με εμάς. Εμείς καλούμαστε να κρίνουμε φαγητό. Δεν μας ρωτάει κάποιος να κρίνουμε ποιος θα το παρουσιάσει και δεν νομίζω ότι μας ενδιαφέρει. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, η οποία είναι να είμαστε κριτές» είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μόνο η κριτική επιτροπή του χρόνου στην εκπομπή, χωρίς κάποιον παρουσιαστή; «Αυτό πραγματικά δεν το ξέρουμε ούτε εμείς. Δεν το γνωρίζουμε, αλήθεια σας λέω. Όπως και για τη Μαρία μάθαμε την τελευταία στιγμή, γιατί δεν είναι πράγματα που μας αφορούν αυτά. Ενώ μάλλον η Μαρία ήταν έτοιμη να αναλάβει το Junior, εμείς το μάθαμε τελευταία εβδομάδα ή τελευταίες μέρες» ανέφερε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου, έπειτα από σχετική ερώτηση, απάντησε πως ο λόγος που δέχθηκε να παρουσιάσει το παιχνίδι αυτό ήταν ότι είχε να κάνει με παιδιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα