NBA: Τάμα στον Άγιο Αντώνιο!

17:22 3/4/2011 - Πηγή: 24wro
Μια λύση σαν και αυτή θα πρέπει να σκεφτούν οι Σπερς...
προκειμένου να βάλουν τέλος στην «κακοδαιμονία» των τελευταίων αγωνιστικών, όπου μετράνε έξι ήττες σε ισάριθμους αγώνες και πλέον η κορυφή της Δύσης, μόνο εξασφαλισμένη δεν θα πρέπει να θεωρείται.


Δυόμισι ώρες αργότερα, οι Λέικερς υποδέχονται στο Λος Άντζελες την έτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα της Δύσης, τους Νάγκετς, με τους παίκτες του Φιλ Τζάκσον να είναι αποφασισμένοι να «γκρεμίσουν» από την κορυφή της Ανατολής αυτούς του Γκρεγκ Πόποβιτς…


ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ – ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ


Σπερς: Αν κάποιος τους έλεγε δεκαπέντε μέρες νωρίτερα πως δεν θα κατακτήσουν την πρώτη θέση της Δύσης μετά την ολοκλήρωση της «regular season», ο καθένας από εμάς θα τον χαρακτήριζε φαντασιόπληκτο ή τρελό… Να όμως που η αγωνιστική κρίση των Σπερς και η «δαιμονιώδης» φόρμα των Λέικερς κάνουν το προαναφερθέν σενάριο να μοιάζει εξαιρετικά πιθανό! Η ήττα στο Χιούστον στην παράταση από τους Ρόκετς (119-114) αποτέλεσε την τελευταία «σφαλιάρα» στα «σπιρούνια» που καλούνται να συνέλθουν άμεσα. Κανονικά η τριπλέτα Τζινόμπιλι – Πάρκερ – Ντάνκαν, που αγωνίστηκαν και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας.


Σανς: Μόνο σε ένα «θαύμα» ελπίζουν οι «ήλιοι» του Άλβιν Τζέντρι, αφού παρά την εύκολη νίκη επί των Κλίπερς με 111-98, η κατάληψη της 8ης θέσης της Δύσης που οδηγεί στην «postseason» μοιάζει με «όνειρο απατηλό». Στο προσεχές ματς απέναντι στα «σπιρούνια», είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ και πολλοί πιστεύουν πως θα «πληρώσουν τα σπασμένα» από την «κατρακύλα» των τελευταίων αγωνιστικών για τους Σπερς. Ο φόργουορντ Λαγουάλ και ο Γάλλος γκαρντ Μίκαελ Πιετρούς δεν θα είναι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για την αναμέτρηση του Σαν Αντόνιο, ο Τζέντρι πάντως ελπίζει να έχει σε ανάλογα καλό βράδυ με το αντίστοιχο κόντρα στους Κλίπερς, τους Χιλ και Ντάντλεϊ οι οποίοι σημείωσαν συνολικά 35 πόντους για τους Σανς, που είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ – ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ



Λέικερς: Κάποιος να τους σταματήσει… Οι Λέικερς προέρχονται από εννιά διαδοχικές νίκες με τελευταία αυτήν κόντρα στους Τζαζ μέσα στη Γιούτα με 85-96 και πλέον απέχουν μόλις μία «ανάσα» από το θαύμα της κατάληψης της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Κόντρα στους «Μορμόνους»δεν ήταν καλοί στα πρώτα δύο δωδεκάλεπτα, στο τρίτο όμως «πάτησαν γκάζι» κατακτώντας εν τέλει το διπλό, με τον Κόμπι Μπράιαντ να είναι σε ακόμα ένα ματς ο κορυφαίος με 21 πόντους, τον ακολούθησε σε απόδοση ο «Διόσκουρός» του Πάου Γκασόλ ο οποίος σημείωσε 16 και μάζεψε 9 ριμπάουντ.


Νάγκετς: Λέμε για τους Λέικερς αλλά και αυτοί δεν πάνε πίσω… Η ομάδα από το Ντένβερ «πετάει» από νίκη σε νίκη και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της Δύσης, με αξιώσεις ακόμα και για την 4η στην οποία βρίσκονται οι Θάντερ. Η αποχώρηση του «Μέλο» (Καρμέλο Άντονι) όχι μόνο δεν τους «ψυχοπλάκωσε» αλλά τους έκανε και πιο δυνατούς αφού πλέον η ομάδα δεν βασίζ
Keywords
Τυχαία Θέματα