N.ΜΠΟΥΛΕ: Όταν πιέζομαι ξεσπάω στο φαγητό!

21:18 6/3/2012 - Πηγή: 24wro
Για το μέλλον του Black Out που η ίδια παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, για το πόσο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, αλλά και για...
τα «ξεσπάσματά» της όταν περνά μια πιεσμένη ή άσχημη περίοδο μίλησε η Νάντια Μπουλέ στην κάμερα της εκπομπής «Made in Star».

«Έχουμε γυρίσει άλλα 16 επεισόδια. Τώρα, αν θα υπάρξει συνέχεια, δεν το ξέρω» δήλωσε σχετικά με το «Black Out» η 27χρονη παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως η ίδια θα ήθελε πολύ να συνεχιστεί περεταίρω
το project, μιας και είναι κάτι που πραγματικά της αρέσει.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα που παρουσιάζει σημειώνει επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης, η ίδια αγχώνεται για το μέλλον: «Έχω πολύ άγχος και για μένα και γα την οικογένειά μου. Είναι η κατάσταση τέτοια, που δεν σου αφήνει περιθώρια να νιώσεις σιγουριά, σε όποιον κλάδο κι αν δουλεύεις, ό,τι επάγγελμα κι αν κάνεις. Οπότε, έχω κι εγώ πραγματικά μεγάλο άγχος. Είμαι κι εγώ σε μια οικογένεια που τα εισοδήματα έχουν μειωθεί -δεν νομίζω ότι το έχει αποφύγει κάποια ελληνική οικογένεια αυτό- αλλά το παλεύουμε όπως μπορούμε» σχολίασε.
Τέλος, εξήγησε πού ξεσπάει σε περιόδους πίεσης: «Ξεσπάω στο φαγητό. Απλά μετά το “συμμαζεύω”. Και στις φίλες μου. Αυτές τα τραβάνε όλα!» είπε γελώντας.
Keywords
Τυχαία Θέματα