O Marc Jacobs αποκαλύπτει τι έγινε με τον οίκο Dior

16:42 10/1/2012 - Πηγή: 24wro
Όλοι πια ξέρουμε ότι ο Marc Jacobs δεν πρόκειται... να πάει στον οίκο Dior (το όνομα του Raf Simons είναι τώρα αυτό που ακούγεται), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να μάθουμε και τι έγινε. Ο Jacobs μίλησε στην Telegraph
σχετικά με την επερχόμενη έκθεση Louis Vuitton στο Λούβρο, και συγχρόνως έριξε και λίγο φως στο γιατί θα παραμείνει στον οίκο.
«Είναι μια μεγάλη τιμή, που με σκέφτηκαν, και ο κύριος Arnault είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άντρας και σίγουρα ήταν μεγάλη τιμή για μένα που σκέφτηκε ότι ήμουν ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά –και όχι μόνο κατάλληλος, αλλά και κάποιος που θα τον ήθελε στο συγκεκριμένο πόστο. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν ακόμη και το να μεταμορφώσει κάποιος τον Louis Vuitton σε μια εταιρεία μόδας, είναι κάτι που κανείς άλλος δεν μπορεί να πει ότι άρχισε. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και αγαπάω τη δουλειά μου εδώ. Απλά πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά ακόμα να κάνω».
Και για το αν η απόφαση τελικά ήταν δική του, ο Jacobs είπε, «Λοιπόν… ήταν κάπως πιο πολύπλοκο… αλλά συμφωνήσαμε ότι ήταν το καλύτερο για όλους».

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα