O καιρός σήμερα...

07:02 18/6/2011 - Πηγή: 24wro

Μέρες μίνι...καύσωνα θα ζήσουμε το σαββατοκύριακο...



σε όλη την Ελλάδα, καθώς οι βροχές μας αποχαιρετούν και ο υδράργυρος ανεβαίνει ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για την παραλία.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι στην Αττική η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς και δεν θα πέσει ούτε στην διάρκεια της νύχτας κάτω από τους 20, ενώ μόνο το απόγευμα του Σαββάτου ενδέχεται στον ηλιόλουστο ουρανό να εμφανιστούν κάποια λίγα σύννεφα. Σε γενικές γραμμές θα επικρατεί
άπνοια – και κατά συνέπεια μεγάλη κίνηση προς τις γύρω παραλίες αλλά και στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ανάλογα θα παρατηρηθούν και στα νησιά των Κυκλάδων. Όσοι πάνε σε Άνδρο, Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη θα περάσουν ιδανικά, με το θερμόμετρο να είναι διαρκώς σκαρφαλωμένο πάνω από τους 20 βαθμούς αλλά να περιορίζεται ως τους 27, ενώ την γενική άπνοια ενδέχεται τις μεσημβρινές ώρες να διαταράσσει ένα ελαφρύ αεράκι, που όμως δεν θα ξεπερνά τα 3 με 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια αναμένεται και στα νησιά του Ιουνίου καθ’ όλη την διάρκεια του σαββατοκύριακου, αλλά με χαμηλότερες θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν απαραίτητα του 20 βαθμούς κελσίου. Μετά τη χθεσινή βροχή, λιακάδα και λίγες νεφώσεις αναμένεται να συναντήσουν και όσοι εκδράμουν προς τις παραλίες της Χαλκιδικής, με την θερμοκρασία να φτάνει τους 27 βαθμούς.

Κατά συνέπεια, ξέρετε. Πάρτε μαγιό και πετσέτες , οπωσδήποτε αντηλιακό και βουρ για την παραλία...


Keywords
Τυχαία Θέματα