OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμάντι από την Κροατία

18:15 10/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ο 17χρονος Ματέο Κόβασιτς, ο οποίος θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο…
του κροατικού ποδοσφαίρου, προτάθηκε στον Ολυμπιακό από τον θρυλικό παλαίμαχο ερυθρόλευκο αμυντικό Μάρτιν Νοβοσέλατς.


Ο σπουδαίος άσος του παρελθόντος Μάρτιν Νοβοσέλατς, ο οποίος ακόμη θεωρείται από τους περισσότερους ως ο κορυφαίος ξένος αμυντικός που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα
και μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο μεγαλύτερο ταλέντο του κροατικού ποδοσφαίρου, τον Ματέο Κόβασιτς, προτείνοντας επί της ουσίας στους Ερυθρόλευκους να τον αποκτήσουν με… κλειστά μάτια.


Ο Νοβοσέλατς εργάζεται ως επικεφαλής της Κροατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου σε θέματα ανάπτυξης και είναι ο πλέον αρμόδιος για να μιλήσει για τα ταλέντα της χώρας. Ο Κόβασιτς, παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, είναι ένας παίκτης που ήδη έχει ιδιαίτερα «τσιμπημένη» τιμή (αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ), όμως θεωρείται από τον Νοβοσέλατς ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει σε αυτές τις ηλικίες στο κροατικό ποδόσφαιρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια.


«Δεν έχω δει άλλο νεαρό με τόσο πολύ ταλέντο από την εποχή του Ρόμπερτ Προσινέτσκι. Αν θέλετε να επενδύσετε σε παίκτη από την αγορά της Κροατίας σάς συμβουλεύω να πληρώσετε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να αγοράσετε τον Ματέο Κόβασιτς. Είναι ό,τι καλύτερο έχω δει τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Κροατία», ήταν τα λόγια του Νοβοσέλατς στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.


Keywords
Τυχαία Θέματα