OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έφτασε... Ντρέντε

20:50 21/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Ολλανδός Ρόιστον Ντρέντε είναι ο τελευταίος αριστερός μπακ ...
που προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος αμυντικός που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στη Χέρκουλες και τον γνωρίζουν καλά οι Βαλβέρδε και Μαθία.
Ο Ρόιστον Ντρέντε ανήκει στην προηγούμενη μεταγραφική… φουρνιά ταλαντούχων παικτών που απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 24χρονος πρώην αριστερός μπακ της Φέγενορντ
αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στη Χέρκουλες, αφού στη «βασίλισσα» υπάρχει ο Μαρσέλο που επί Μουρίνιο έχει καπαρώσει τη θέση στην ενδεκάδα. Η Χέρκουλες όμως υποβιβάστηκε, κάτι που σημαίνει ότι εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει. Βεβαίως, ο Ολλανδός λογικά θα συνεχίσει να μη βρίσκει θέση ούτε στη Ρεάλ, οπότε μάλλον θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική τύχη του.
Φυσικά και αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για τον Ολυμπιακό και για κάθε ελληνική ομάδα, από τη στιγμή μάλιστα που ούτως ή άλλως ο βασικός αριστερός μπακ του Θρύλου, Ραούλ Μπράβο, μόνο… δεδομένος δεν θεωρείται ενόψει της ερχόμενης σεζόν. Ο Ντρέντε φέρεται πάντως να έχει προταθεί από τον μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε ή από τον Εντουάρντο Μαθία.
Keywords
Τυχαία Θέματα