OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Εν αναμονή των Ελλήνων

21:30 17/7/2011 - Πηγή: 24wro

Οι συζητήσεις έγιναν, οι εξελίξεις αναμένονται …
στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Αγγέλου επέστρεψε από το Ρότενμπουργκ της Γερμανίας, όπου είχε μεταβεί προκειμένου να σχεδιάσουν από κοινού με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν. Για την ώρα οι προτάσεις που έχουν γίνει είναι συγκεκριμένες και αφορούν σε Έλληνες παίκτες με τα νεότερα
να αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Ειδικότερα, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τις απαντήσεις των Μιχάλη Πελεκάνου, Ανδρέα Γλυνιαδάκη και Λάζαρου Παπαδόπουλου, με τους ανταγωνιστές ωστόσο, να «καραδοκούν». Θυμίζουμε ότι στον πρώτο έχει κάνει πρόταση η ιταλική Μοντεγκρανάρο και στον δεύτερο η σλοβενική Ολίμπια Λουμπλιάνας. Υπάρχουν διαφορές στο οικονομικό και με τον Έλληνα σέντερ πρώην παίκτη της Χίμκι, όμως όσον αφορά και στους τρεις υπάρχει η θέληση μεταξύ των δύο πλευρών να βρεθεί λύση και να υπάρξει συνεργασία.
Αν κάτι στραβώσει, σαφέστατα υπάρχουν και οι εναλλακτικές λύσεις, με τις περιπτώσεις του Μπέντζαμιν Εζέ και του Κέι Σι Ρίβερς να ξεχωρίζουν. Ο 30χρονος Νιγηριανός σέντερ (2.08 μ.), κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου αγωνιζόταν πέρσι σε Χίμκι και Αρμάνι Μιλάνο, ενώ ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ (1.96 μ.) στη Βίρτους Μπολόνια.
Επιπλέον, όσον αφορά στον Νίκο Ζήση, η Σιένα ενημέρωσε ότι το ρόστερ της έκλεισε, καθώς και ότι ο Έλληνας γκαρντ θα αποτελέσει μαζί με τον Μπο ΜακΚάλεμπ τους «εγκέφαλους» της ομάδας.
Ένα ακόμα ζήτημα που απασχολεί τους Πειραιώτες είναι και η στέγη που θα τους φιλοξενήσει τη νέα περίοδο, καθώς θέλουν να αποχωρήσουν από το ΣΕΦ και ενδιαφέρονται για τις εγκαταστάσεις του γηπέδου στο Ελληνικό και μάλιστα διαπραγματεύονται για συμφωνία μεγαλύτερη της μιας σεζόν.


Τέλος, υπάρχει και η πιθανότητα να επανέλθει ο Γιοτάμ Χαλπερίν στις συζητήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, καθώς οριστικά πλέον ο Ισραηλινός γκαρντ δε θα αγωνίζεται στη Μακάμπι Τελ Αβίβ από τη νέα χρονιά, και όντας ελεύθερος αναζητεί προς το παρόν ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα