OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ετσι θα «χτυπήσει» ο Θρύλος

21:41 22/5/2011 - Πηγή: 24wro
Τα μεταγραφικά παίρνουν φωτιά στον Ολυμπιακό....
και το katimagiko.gr σάς παρουσιάζει τις προτεραιότητες του Θρύλου. Οι πρώτοι στόχοι και ολόκληρο το πλάνο για την ενίσχυση των πρωταθλητών, που ξεκινά το επόμενο διάστημα.
Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού εν όψει της επόμενης περιόδου. Η αναγκαιότητα ενίσχυσης σε
καίριες θέσεις, ώστε οι πρωταθλητές να παρουσιαστούν παντοδύναμοι στις εγχώριες διοργανώσεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωθούν τους αρμόδιους των πρωταθλητών να κινηθούν άμεσα, ώστε να καλύψουν τα κενά και τις αδυναμίες που έχουν εντοπισθεί.
Ο νέος τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» Εντουάρντο Μαθία έχει σηκώσει … μανίκια εδώ αι αρκετές ημέρες και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται το πλάνο δράσης των «ερυθρόλευκων». Ο υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού σε καθημερινή βάση εξετάζει όλες τις πιθανές περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τον Θρύλο και προετοιμάζει κατάλληλα το έδαφος για τα τελικά «χτυπήματα».
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από πλευράς πρωταθλητών βρίσκονται τα ονόματα των Κάρλος Σάντσες, Νέλσον Βαλντέζ, Ιβάν Μαρκάνο, Νταβίντ Πιζάρο και Σωκράτη Παπασταθόπουλου, Νταβίντ Γκαρθία με τον Αργεντινό γκολκίπερ της Βασιλείας Φράνκο Κοστάντσο να αποτελεί την … «newentry» των ονομάτων και ίσως προλάβει να κλείσει πρώτος απ όλους!
Στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν θέσει ως βασική τους προτεραιότητα την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής με τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές να αποτελούν τους βασικούς άξονες που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού.
«Κλείνει» ο παικταράς Σάντσες!
Οι πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει το μεταγραφικό τους «παλμαρέ» από την υπόθεση του Κάρλος Σάντσες. Ο Εντουάρντο Μαθία όλο αυτό το διάστημα έχει προλειάνει το έδαφος για την απόκτηση του 25χρονου Κολομβιανού μέσου της Βαλενσιέν, έχοντας πάρει την διαβεβαίωση του εκπροσώπου του παίκτη Κριστόφ Μονγκάι ότι ο πελάτης του θα πιέσει την διοίκηση του γαλλικού συλλόγου να επισπεύσει τις διαδικασίες που αφορούν την μεταγραφή του στον Θρύλο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι εξελίξεις παρουσιάζονται ραγδαίες στο θέμα του Κολομβιανού μέσου της Βαλενσιέν. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δρόμος για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής έχουν ανοίξει διάπλατα, από τη στιγμή κατά την οποία βρέθηκε σημείο …επαφής με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, αφού υπάρχει ουσιαστική προσέγγιση στο ποσό των 2.5 εκ. ευρώ που προσφέρει η διοίκηση του Ολυμπιακού και μάλιστα επικρατεί άκρατη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!
Αναλαμβάνει ο Βαλντές για Θρύλο!
Θετικές εξελίξεις για τους πρωταθλητές Ελλάδας έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες και ως προς το θέμα του Νέλσον Βαλντές. Η επιθυμία του διεθνούς Παραγουανού επιθετικού της Χέρκουλες να αγωνιστεί την  επόμενη περίοδο στην ποδοσφαιρική γιορτή του Τσάμπιονς Λιγκ μ’ ένα κλαμπ της δυναμικής του Ολυμπιακού!
Ο διεθνούς φήμης παίκτης φέρεται να έχει
Keywords
Τυχαία Θέματα