OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γι' αυτό προτιμάει Τζαβέλλα

22:35 27/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Ολυμπιακός θέλει τον Γιώργο Τζαβέλλα για το αριστερό άκρο της άμυνας...
και το katimagiko.gr αναλύει τους λόγους που η διοίκηση του Θρύλου προτιμάει τον διεθνή μπακ-χαφ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης συγκριτικά με αυτήν του Ντιντάκ από τη Μίλαν.
«Στροφή» στην περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα κάνουν στον Ολυμπιακό όσον
αφορά την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας. Τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Μίλαν για τον δανεισμό του Ντιντάκ Βίλα, προκύπτουν νέα δεδομένα, που θέλουν τη διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ να εξετάζει όλο και πιο «ζεστά» το θέμα του διεθνούς αμυντικού της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Παράλληλα, στην Πλατεία Αλεξάνδρας αφήνουν έντεχνα πάντοτε ανοικτό το θέμα του Ιβάν Μαρκάνο, από τη στιγμή κατά την οποία ο 23χρονος αμυντικός της Βιγιαρεάλ μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια τόσο τη θέση του αριστερού μπακ, όσο και του στόπερ…
Το katimagiko.gr με αφορμή τη «στροφή» που παρατηρείται στο θέμα του αριστερού άκρου της άμυνας αναλύει τους λόγους για τους οποίους κερδίζει όλο και πιο πολύ έδαφος η περίπτωση του 24χρονου διεθνούς αμυντικού της Άιντραχτ.
1) Καταρχάς, ο Τζαβέλλας είναι Έλληνας, κάτι που «μετράει» πάρα πολύ στις προθέσεις του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, σε πολύ καλή ηλικία (σ.σ. δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τα 24 χρόνια) έχει αποκτήσει παραστάσεις από το γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ θεωρείται από τους πιο ελπιδοφόρους και εξελίξιμους αμυντικούς.
2) Το πλέον σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση έχει να κάνει με το γεγονός ότι εφόσον αποκτηθεί ο Τζαβέλλας, στην πορεία και για όσα χρόνια υπογράψει, θα αποτελέσει περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού. Σε αντίθεση με τον Ισπανό μπακ-χαφ, ο οποίος εφόσον αποκτηθεί, θα είναι με τη μορφή δανεισμού.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στην υπόθεση του Τζαβέλλα και δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα δεδομένα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ίσως και ανακοινώσεις…  


katimagiko
Keywords
Τυχαία Θέματα