OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γρίφος η ενδεκάδα με Εργοτέλη

15:15 23/9/2011 - Πηγή: 24wro
Γρίφο αποτελεί το ποια θα είναι η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε
για το παιχνίδι του Σαββάτου (24/9) κόντρα στον Εργοτέλη (19:30) στην Κρήτη. Eτοιμάζει αλλαγές ο Ισπανός τεχνικός.


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δοκιμάζει διάφορα σχήματα στο Ρέντη, κάνει αρκετές σκέψεις όσον αφορά την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει, αλλά ακόμη δεν έχει
κατασταλάξει στους βασικούς που θα επιλέξει στο παιχνίδι του Σαββάτου (24/9, 19:30, Νοvasports) κόντρα στον Εργοτέλη.


O Iσπανός τεχνικός, ναι μεν έχει τονίσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι ενόψει της "μάχης" στην Κρήτη, αλλά παράλληλα έχει και το μυαλό του το παιχνίδι της Τρίτης (28/9) απέναντι στην Άρσεναλ, καθώς στόχος του είναι και να ξεκουράσει ορισμένους από τους -λεγόμενους- βασικούς παίκτες του. Βέβαια, το ποια θα είναι η ενδεκάδα στην οποία θα καταλήξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, κανείς δεν το ξέρει, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού στο Ρέντη έχει δείξει ένα μέρος των προθέσεων του.






Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει να επιλέγει να ξεκουράσει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Βασίλη Τοροσίδη, χρησιμοποιώντας στη συγκεκριμένη θέση τον Φρανσουά Μοδέστο. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει να νιώθει κάποιες μικρές ενοχλήσεις στα πλευρά, οπότε ο Όλοφ Μέλμπεργκ -αναγκαστικά- θα αγωνιστεί ξανά, έχοντας δίπλα του ως έτερο σέντερ-μπακ τον Ιβάν Μαρκάνο και αριστερά τον Χοσέ Χολέμπας.






Στον χώρο της μεσαίας γραμμής φαβορί για τις δύο θέσεις στον άξονα είναι οι Άριελ Ιμπαγάσα και Πάμπλο Ορμπαίθ, αν και ο Ισπανός τεχνικός κάνει σκέψεις ώστε να ξεκινήσει στον ρόλο του "κόφτη" τον Ζαν Μακούν, ώστε να τσεκάρει τον Καμερουνέζο χαφ πως θα λειτουργήσει σε παιχνίδι παίζοντας από την αρχή ενός αγώνα.






Στις υπόλοιπες θέσεις, στην επίθεση, στο πόστο του παίκτη πίσω από τον σέντερ-φορ είναι δεδομένο πως θα αγωνιστεί ο Νταβίδ Φουστέρ, ο Φρανθίσκο Χαβίτο αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού παίζοντας ως δεξιός χαφ-εξτρέμ, έχοντας αριστερά τον Ραφίκ Τζεμπούρ και κορυφή στην επίθεση τον σκόρερ Μάρκο Πάντελιτς.






Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, λοιπόν, σκέφτεται να ξεκουράσει τον Κέβιν Μιραλάς, δίχως αυτό να σημαίνει πως ο Βέλγος στράικερ θα μείνει οριστικά εκτός βασικού σχήματος. Και ο Τζαμέλ Αμπντούν, πάντως, έχει τις πιθανότητες του ώστε να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, στην περίπτωση που ο Ραφίκ Τζεμπούρ ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Πραγματικός γρίφος, λοιπόν, το ποιο θα είναι η βασική ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος συνηθίζει πάντα να μας ξαφνιάζει με μία-δύο επιλογές του λίγο πριν την έναρξη ενός αγώνα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Φράνκο Κοστάνσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα