OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Πιέζει ο Βαλβέρδε», λένε οι Ισπανοί

19:45 13/4/2011 - Πηγή: 24wro
Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένοντας...
την απάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και ο «Βάσκος» τεχνικός περιμένει από την πλευρά του την οριστική απάντηση του Γιόσου Ουρούτια για το αν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της «elcorreo.com», ο Ουρούτια φοβάται ότι ίσως δεν έχει τη στήριξη των μελών του διοικητικού συμβουλίου
κι ακόμα διστάζει να θέσει υποψηφιότητα.

Παρόλα αυτά, αυτή η καθυστέρηση μόνο κακό μπορεί να κάνει στον πρώην παίκτη του συλλόγου, καθώς, όπως γράφουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί «ο προπονητής που προτιμά ο Ουρούτια, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τον πιέζει να πάρει μία απόφαση.

Ο πρώην τεχνικός της Αθλέτικ πρέπει εντός ολίγων ημερών να αποφασίσει αν θα δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού να μείνει άλλον έναν χρόνο στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας ή αν θα βασίσει το μέλλον του στο εκλογικό αποτέλεσμα σε περίπτωση που θέσει υποψηφιότητα ο Ουρούτια».

Στη συνέχεια το δημοσίευμα, επικαλούμενο ελληνικές πηγές, αναφέρει ότι υπήρξε συνάντηση του προπονητή και του ατζέντη του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ στο Μπιλμπάο για να συζητήσουν πρόταση για νέο συμβόλαιο που, όπως γράφεται χαρακτηριστικά, «θα μπορούσε λογικά να προέρχεται μόνο από την ελληνική ομάδα».

Όπως και να έχει, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα, καθώς οι εκλογές θα γίνουν σε κάποια ημερομηνία ανάμεσα στις 27 Μαΐου και τις 10 Ιουνίου και οι υποψήφιοι θα πρέπει να θέσουν και να παρουσιάσουν την υποψηφιότητά τους 40 ημέρες νωρίτερα από τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
theplayer
Keywords
Τυχαία Θέματα