OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Συγχαρητήρια Μαρινάκη και... Βενγκέρ

07:10 29/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν χαμογελαστός μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.…
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, παρά την ήττα της ομάδας του, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοσή της. Μάλιστα πήγε στα αποδυτήρια για να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ και τους μετέφερε πως ο Αρσέν Βενγκέρ,
που λόγω τιμωρίας παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια του «Emirates» και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την καλή τους εμφάνιση. Επίσης, τους τόνισε χαρακτηριστικά, «Να πάμε ψυχωμένοι στο παιχνίδι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για να πάρουμε τη νίκη. Η Άρσεναλ σήμερα φάνηκε τυχερή. Περιμένω στη συνέχεια πως η ομάδα θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένη και ότι θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό».

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μάλιστα, δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Αρσέν Βενγκέρ για την σημερινή εμφάνιση του Ολυμπιακού. «Ήρθατε να παίξετε ποδόσφαιρο και όχι να κλειστείτε στην άμυνα σας. Μπράβο για το παιχνίδι σας. Δεν έπρεπε να κερδίσει η Άρσεναλ σήμερα. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Αξίζετε συγχαρητήρια», ήταν τα λόγια του Αλσατού τεχνικού προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα