OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τους καλεί για συζητήσεις

12:37 29/12/2011 - Πηγή: 24wro
Δανείζει Ζαραδούκα και Σουμπίνιο...
Οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Φρανσουά Μοδέστο σε πρώτη φάση και ο Αριέλ Ιμπαγάσα σε δεύτερη αναμένεται να κληθούν σύντομα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να συζητήσουν την ανανέωση των συμβολαίων τους. Μπορεί ο Σουηδός αμυντικός να είναι 34 ετών, ο Κορσικανός μεσοαμυντικός 33 και ο Αργεντινός επιτελικός μέσος 35, ωστόσο πρόθεση της ομάδας είναι να παραμείνουν λόγω της αγωνιστικής τους προσφοράς.

Πιο
περίπλοκη είναι η υπόθεση του Νταβίντ Φουστέρ. Η Φενέρμπαχτσε φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα 3 εκατ. ευρώ. Το ποσό δεν είναι απαγορευτικό για την τουρκική ομάδα ή οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο και αν ο Ολυμπιακός θελήσει να αυξήσει τη ρήτρα, θα πρέπει να κάνει μία αναπροσαρμογή αποδοχών και χρονικής διάρκειας στην τρέχουσα συμφωνία με τον 29χρονο άσο.

Δανείζει Ζαραδούκα και Σουμπίνιο

Γιάννης Ζαραδούκας θα δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Σουμπίνιο επιστρέφει από τον ΟΦΗ αλλά όχι για να μείνει και θα δοθεί ξανά σε άλλη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Πιο πιθανό είναι να δοθεί στην Κέρκυρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα