To Facebook, ένας φόνος και οι φόβοι για…βεντέτα!

13:47 22/7/2011 - Πηγή: 24wro
Θρήνος στην Κέρκυρα για τη δολοφονία του 18χρονου...
αγοριού, που «πλήρωσε»  με τη ζωή του το αθώο φλέρτ με μια 17χρονη, μέσω του Facebook.
Αργά, χθες το βράδυ, ο 20χρονος δράστης του άγριου εγκλήματος παραδόθηκε στην αστυνομία μαζί με τη 17χρονη φίλη του, ενώ νωρίς το πρωί της Παρασκευής παραδόθηκαν και οι άλλοι δύο νεαροί, οι οποίοι συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή.
Πλήρωσε το φλερτ
στο Facebook με τη ζωή του.
Το χρονικό του άγριου εγκλήματος ξεκινά, πριν από λίγο καιρό, όταν ο 18χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, άρχισε να ανταλλάσει μηνύματα με τη 17χρονη, μέσω του Facebook.
Φαίνεται ότι μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια ιδιαίτερη οικειότητα, που όμως έγινε αντιληπτή από τον 20χρονο σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος της ζήτησε να διακόψει κάθε επαφή.
Αυτό, όμως, δε συνέβη, αφού και ο νεαρός αντίζηλος επέμεινε να διεκδικεί το «μήλον της έριδος»…
Με τη πρόφαση ότι θέλει να συναντηθούν για να μιλήσουν, ο 20χρονος έπεισε τη φίλη του να κλείσει ραντεβού με τον 18χρονο σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Όταν, όμως, ο νεαρός Αλβανός πήγε στο ραντεβου μαζί με την 17χρονη, ήταν εκεί και ο φίλος της, καθώς και η παρέα του.
Κουβέντα στην κουβέντα, οι δύο αντίζηλοι ήρθαν στα χέρια και το κακό δεν άργησε να συμβεί, με τον 20χρονο να βγάζει ένα μαχαίρι που είχε στην τσέπη του και να μαχαιρώνει θανάσιμα στην κοιλιά τον 18χρονο.
Θρήνος στην οικογένεια του 18χρονου.
Λίγα λουλούδια και αναμμένα κεριά άφησαν στο σημείο της δολοφονίας συγγενείς και φίλοι του 18χρονου. Κανένας δεν ήταν σε θέση να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ φόβοι εκφράζονται για την έναρξη «βεντέτας» μεταξύ των δύο οικογενειών από την Αλβανία, που τα τελευταία χρόνια μένουν μόνιμα στην Κέρκυρα.
Ίσως και γι΄ αυτό ο 20χρονος, αλλά και η 17χρονη, επέλεξαν να παραδοθούν.  Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές του νησιού, που μίλησαν αποκλειστικά στην «prionokordela.gr», το νεαρό ζευγάρι ήταν λιγομίλητο και απέφυγε να αναφερθεί στους αστυνομικούς για τη μοιραία νύχτα.
Ειδικά ο 20χρονος έδειχνε χαμένος.  Σα να μην είχε συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη», υποστήριξε στην «prionokordela.gr» ανώτερος αξιωματικός.
Οι 4 συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν την Παρασκευή το πρωί στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή.
prionokordela 
Keywords
Τυχαία Θέματα