TΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕ.Ο.Σ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

23:27 5/3/2012 - Πηγή: 24wro
Δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια ο Γιώργος Καρατζαφέρης...
παρά το γεγονός οτι το κόμμα του παρουσιάζει μία κάμψη μετά την φυγή των Άδωνι-Βορίδη. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, που ξέρει... καντάρια από πολιτική, ήδη έχει σκεφτεί πως να ρεφάρει τις απώλειες του κόμματος του και μάλιστα με νέο αίμα της δεξιάς!

Ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ, Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που θέλει ο Γιώργος Καρατζαφέρης,
καθώς είναι νέος, μάχιμος και προέρχεται από τα... σπλάχνα του πατριωτικού χώρου.
Ο πρόεδρος μάλιστα της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ έχει καθαρά ακτιβίστικα στοιχεία, ένα κομμάτι που λείπει από τον ΛΑ.Ο.Σ , μετά την φυγή των δύο σημαντικών στελεχών του, που είχαν κολλήσει πολλά ένσημα στην χώρο της ιδεολογικής μάχης.
Για τους καλά γνωρίζοντες μάλιστα του χώρου της δεξιάς, ξέρουν πως ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, υπήρξε παιδί του Μάκη Βορίδη και το γεγονός πως δεν τον ακολούθησε στη ΝΔ, έχει εκτιμηθεί δεόντως από τον Γ.Καρατζαφέρη, που θέλει να του δώσει την ευκαιρία να μετρηθεί σε μία περιφέρεια της χώρας.
ΑΞΙΖΕΙ: O πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ έχει αναπτύξει εδώ και καιρό, πολύ καλή σχέχη, με ένα μεγαλύτερο σε ηλικία, αλλά εξίσου δυναμικό στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ, τον βουλευτή Κώστα Κιλτίδη, που και αυτός από τα νεανικά του χρόνια, υπήρξε μάχιμος ιδεολόγος του πατριωτικού χώρου...

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα