Under 19: Ισχυρά φαβορί

16:06 2/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ισπανία και Γερμανία είναι τα απόλυτα φαβορί για τις αναμετρήσεις των under 19...
που δίνουν το εισιτήριο για την τελική φάση της Ρουμανίας...
Αντιθέτως, Αγγλία και Τουρκία δεν έπεισαν καθόλου με τις εμφανίσεις του στον πρώτο αγώνα και το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

*Ο αγώνας διεξάγεται στην Ελβετία

Ισπανία: Δυσκολεύτηκε πολύ για να κάμψει την αντίσταση της Ελβετίας. Το τελικό 2-1 ήταν περισσότερο έργο τύχης και παρά της ανωτερότητας των «φούριος ρόχας». 
Προηγήθηκαν νωρίς, αλλά μετά δέχτηκαν πίεση, μέχρι το δεύτερο γκολ, που σημειώθηκε στο 74ο λεπτό. Οι Ελβετοί μείωσαν στο 77΄με αυτογκόλ, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν τίποτα περισσότερο. Η ομάδα βασίζεται στην «φιντάνια» της Μπαρτσελόνα Β΄και έχει πολύ μεγάλο ταλέντο. Μέχρι στιγμής δεν έχει «δέσει», ο στόχος είναι η πρόκριση στην τελική φάση απαιτεί ακόμα τέσσερις βαθμούς.

Μαυροβούνιο: Είχε την ατυχία να πέσει σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, όμως διεκδικεί ότι μπορεί. Έχασε με 1-0 από την Αγγλία, σ’ ένα ματς που είχε αμυντικές διαθέσεις με στόχο να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Ταλέντο υπάρχει κάμποσο έχει, όμως δεν είναι δυνατόν να πάρει την πρόκριση με αντιπάλους της  την Αγγλία, την Ισπανία και την Ελβετία.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΠΓΔΜ
*Ο αγώνας διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας

Γερμανία: Επιβλητική εμφάνιση στην πρεμιέρα του ομίλου και εύκολο 3-0 επί της Ουγγαρίας.  Απαραίτητη «ανάσα» για μια ομάδα που ξεκίνησε με πολλά εσωτερικά προβλήματα, που έφερε η πρόσληψη του Κριστιάν Τσίγκε. Ο νεαρός προπονητής έφερε πολλές αλλαγές και αρκετές «γκρίνιες». Τουλάχιστον η αρχή ήταν θετική και ο όμιλος δεν έχει κανένα μεγαθήριο.

ΠΓΔΜ: Για περίπου 60 λεπτά πίστεψε στη νίκη στην πρεμιέρα επί της Τουρκίας.  Προηγήθηκε στο ημίχρονο και «πάλεψε» στην επανάληψη, αλλά κατάφερε ελάχιστα πράγματα. Το τελικό 3-1 μαρτυρά την εικόνα ενός ματς, που ήθελε την Τουρκία να έχει την κατοχή και τις ευκαιρίες και τους Σκοπιανούς να προσπαθούν να «κλέψουν» το ματς. Θα απουσιάσει ο επιθετικός Ντραγκάρσκι (1/1), που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο τελευταίο λεπτό της πρεμιέρας.

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ
*Το τουρνουά διεξάγεται στη Νιόν της Ελβετίας

Ελβετία: Πολύ λίγα πράγματα στην πρεμιέρα του τουρνουά. Έχασε από την Ισπανία με 2-1, σ’ ένα μοιρασμένο ματς και με τις δύο ομάδες να έχουν περίπου ίσες ευκαιρίες για να πάρουν το αποτέλεσμα. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ο αγώνας με την Αγγλία είναι ζωής και θανάτου και να μην ξεχνάμε ότι παίζει στην χώρα της. Στα φιλικά, έδειξε καλύτερη εικόνα από την πρεμιέρα και ελπίζει να δείξει τις ικανότητες της, στα εναπομείναντα δύο ματς.

Αγγλία: Και μόνο από το όνομα περιμένουμε την πρόκριση. Πάντως στην πρεμιέρα δεν έπεισε σε κανένα σημείο για τις ικανότητες της. Αντίθετα το Μαυροβούνιο της έβαλε δύσκολα και χρειάστηκε ένα γκολ του Κανέ στο 51ο λεπτό για να ξεπεράσει το σκόπελο των Βαλκάνιων. Χρειάζεται το κάτι παραπάνω σ’ ένα
Keywords
Τυχαία Θέματα