Uranian χρησμοί Απριλίου

20:58 2/4/2012 - Πηγή: 24wro
Οι εκτιμήσεις για τον Απρίλιο με τη βοήθεια της Uranian αστρολογίας...
Έφτασε και ο Απρίλιος και οι περισσότεροι Έλληνες είναι κατηφείς μετρώντας τα ψιλά για να δουν εάν θα φτάσουν τα χρήματα να ψωνίσουν κάτι στο εγγόνι τους για το Πάσχα. Άτομα που έφαγαν την ζωή τους και δούλευαν επί 30-40 χρόνια για να φτάσουν να πάρουν μια σύνταξη όπου η κυβέρνηση με την Τρόικα έρχονται να τους υπενθυμίσουν πως σύνταξη άνω των 600€ συνιστά ποινικό αδίκημα.

Όμως
ο Έλληνας «θύμωσε» και θέλει να δείξει την οργή του καταπνίγοντας, τόσο δημοσκοπικά όσο και στην κάλπη εν συνεχεία, τα δυο «μεγάλα» κόμματα αλλά και γενικά όσους είπαν ναι. Αυτοί όμως που θα την πληρώσουν άσχημα είναι κάτι «τσάμπα μάγκες» της πολιτικής που είπαν ναι μετά όχι και μόλις διαγράφηκαν από τα κόμματα τους έκαναν κωλοτούμπες που θα τις ζήλευε και η πάλαι ποτέ Πρωταθλήτρια της ενόργανης η Νάντια Κομανέτσι.

Άλλωστε ο μήνας από SARC δηλαδή πρόοδο έχει ως εξής: Sarc Admetos= Πλούτωνας = Wi/Hades:
Ο άξονας του μετασχηματισμού και της αρχής του τέλους. Οι ριζικές αλλαγές. Δυσάρεστες επιπτώσεις με μεταβολές στην ακίνητη περιουσία. Απώλεια χρημάτων. Αύξηση στην ζήτηση πετρελαίου και κατ’ επέκταση στην τιμή του. Έλλειψη πρώτης ύλης.

Η από 16/4/2012 οριστική και αμετάκλητη είσοδο του Hades στην μηδενική του Κριού (Widderpunkt) σηματοδοτεί την εκ νέου ύφεση σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπροσθέτως στον χάρτη της Ελλάδας θα συναντηθεί με τον Πλούτωνας/Admetos δημιουργώντας την εξίσωση Hades=Πλούτωνας/Admetos:
Τα κακά πράγματα, η θλίψη είναι στον τρόπο που θα συμβούν κάποια πράγματα. Μια κακή αλλαγή των υπαρχόντων όρων. Μετά από μια εκτεταμένη κρίση μια υπάρχουσα παρακμή υπερισχύει και οδηγεί στην τελική καταστροφή.

Όμως πως μπορεί να μιλήσει κανείς για μια πραγματική ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ εάν δεν βιώσει ένα τέλος που θα αποτινάξει από πάνω του την σαπίλα; Άλλωστε οι προοπτικές για τον μήνα δεν είναι ενθαρρυντικές αφού το MC (οι δράσεις) = MC/Ποσειδώνας = Β.Δεσμός/Zeus = ASC/Zeus = Cupido /Admetos:
Αμφισβήτηση του έργου της φήμης και της ικανότητας. Η εξαπάτηση. Εκλογή- ανάδειξη όπου θα κρύβει δημοσκοπικά μεγάλες εκπλήξεις. Η στάση και η υποκίνηση μιας προσπάθειας από άλλους. Έχοντας περιορισμένο κύκλο επαφών. Απομόνωση. Η διάλυση μιας συνεργασίας. Μια πολιτική συνεργασία της τελευταίας στιγμής.

Επίσης έχουμε:
Vulcanus=Άρης/Zeus= Β.Δεσμός / Vulcanus:
Εκρηκτικός τρόπος της εργασίας. Επαφές οι οποίες έχουν την δυνατότητα ν’ αλλάξουν την ροη κάποιων πραγμάτων.

Hades=Ερμής/Vulcanus = Κρόνος / Vulcanus = ASC/Σελήνη:
Οι σκέψεις κατευθύνονται προς τις κακές πράξεις. Για να βλαφτούν και να εμποδιστούν από την έλλειψη και άλλες λυπημένες περιστάσεις. Για να βρεθούν σε μεγάλο κίνδυνο μέσω των εχθρών. Ασθένεια που προκύπτει κατά την διάρκεια προφυλάκισης ή φυλάκισης. Καταπίεση. Αδυναμία του να χαρεί κάποιος.

ASC= Πλούτωνας = Wi/Hades= Σελήνη/Πλούτωνας = Σελήνη:
Μια απόρριψη γενικότερη. Ένδεια. Απώλεια χρημάτων. Τα
Keywords
Τυχαία Θέματα