VIDEO: Ταξίδεψε υπνωτισμένος...

08:20 9/10/2013 - Πηγή: 24wro


Ο 12χρονος Joe Thompson ζούσε στο Abu Dhabi με την οικογένειά του από το 2009 που μετακόμισαν λόγω της εργασίας του πατέρα του...

όταν όμως το συμβόλαιό του έληξε και θέλησαν να επιστρέψουν στη Βρετανία, ήταν αδύνατον καθώς ο μικρός εμφάνισε φοβία με τα αεροπλάνα. Σήμερα λοιπόν κατάφερε να επιστρέψει στη Βρετανία καθώς η μόνη λύση ήταν να τον υπνωτίσουν πριν την απογείωση! Ο 12χρονος παρέμεινε 18 μήνες με τον πατέρα του στο Abu Dhabi,
ενώ η μητέρα του είχε επιστρέψει στη Βρετανία όπου και εργαζόταν.

Όλο αυτό το διάστημα ο Joe επιχείρησε να μπει 4 φορές στο αεροπλάνο, αλλά ποτέ δεν κατάφερνε να υπερνικήσει την φοβία του. Σήμερα, 1,5 χρόνο αφού εκδήλωσε τον φόβο του να ταξιδέψει με οποιοδήποτε μέσο (αεροπλάνο, πλοίο ή αυτοκίνητο) προσγειώθηκε στη Βρετανία αφού προηγουμένως τον υπνώτισαν... Η μητέρα του βρισκόταν ήδη στο αεροδρόμιο του Χίθροου και περίμενε να υποδεχτεί τον γιο της!

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα σπίτι. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο κρύο κάνει εδώ!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μικρός. «Το μόνο που θέλω είναι να πάω σπίτι να δω τον σκύλο μου. Έχω να τον δω δυο χρόνια και θέλω τόσο πολύ να τον πάρω αγκαλιά»... πρόσθεσε.

«Οι γονείς μου, μου έδειξαν τεράστια υπομονή και τους είμαι ευγνώμων γι΄ αυτό. Όπως ευχαριστώ και τον κ. Russell (σ.σ. Hemmings, ο υπνωτιστής) που ασχολήθηκε μαζί μου και βρήκε λύση στο πρόβλημά μας», κατεληξε.

a-pistefto.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα