VIDEO: H Olivia Wilde τα βάζει με τους εξωγήινους

18:00 12/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η bisexual βοηθός του Dr House έχει ήδη τρελάνει Ιταλούς πρίγκιπες, την Megan Fox...
και –προσεχώς-τους εξωγήινους. Εσύ, νομίζεις ότι θα την γλιτώσεις;




Από πού την ξέρεις: Όπως και ο υπόλοιπος πλανήτης, ως το No13, η σέξι bisexual βοηθός του Dr House (βλέπε Ιατρικές υποθέσεις). Επίσης είναι το αντικείμενο του πόθου της Megan Fox
που είχε δηλώσει για την πάρτη της ότι "Η Olivia είναι τόσο σέξι που με κάνει να θέλω να στραγγαλίσω ένα βόδι με τα χέρια μου. Είναι καθηλωτική". Τι έκανε εκείνη όταν το έμαθε; "Εκείνη την μέρα κρύφτηκα στην μπανιέρα μου με ένα μεγάλο ποτήρι κρασί. Γιατί κάθε φορά που κάποιος σε περιγράφει τόσο κολακευτικά, θα βρεθούν κάποιοι άλλοι που θα διαφωνήσουν." Το πιο σημαντικό από όλα; Το House δεν είναι ο πρώτος της bisexual ρόλος. Έχει προηγηθεί αυτός στο Alpha Dog, που είναι και η πρώτη –και μόνη ως τώρα- γυμνή σκηνή της καριέρας της






Γιατί είναι hot τώρα: Η εκθαμβωτική της ομορφιά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Χολιγουντιανούς παραγωγούς που της έδωσαν (πρωτόγνωρο για τηλεοπτική ηθοποιό) καλούς β ρόλους (The next three days) και ακόμη καλύτερους πρωταγωνιστικούς (Tron the legacy), με σημαντικότερο όλων αυτόν στο πολυαναμενόμενο Cowboys and Alien.






Αλλά, ουσιαστικά, όπως ακριβώς και η Megan Fox, η Olivia έχτισε την καριέρα της σε ένα μάτσο σέξι φωτογραφήσεις.


Ποιος την χαίρεται: Κανένας. Κάτι που, στην περίπτωση της, δεν το λες και συνηθισμένο, αφού μέχρι πριν από μερικούς μήνες ήταν παντρεμένη με τον Ιταλό πρίγκιπα (επίσης κιθαρίστα φλαμένκο και σκηνοθέτη) Tao Raspoli, με τον οποίον κλέφτηκε –και παντρεύτηκε μέσα σε ένα χίπικα βαμμένο σχολικό λεωφορείο- όταν ήταν 18 χρονών.


Tι να δεις για να την εκτιμήσεις: Το backstage από την πρώτη της φωτογράφηση στο GQ






Τι άλλο πρέπει να ξέρεις για αυτή:


-Κόρη διακεκριμένων Αμερικάνων ρεπόρτερ, είχε από μικρή επαφή με ένα σωρό celebrities. Μεταξύ των οποίων και ο Mick Jagger που της είπε να πάει αμέσως στο κρεβάτι όταν την έπιασε να κρυφακούει μια συζήτησή του με τον πρώην υπουργό εξωτερικών Richard Holbrooke. Τι του απάντησε; "Θέλω να φύγεις αμέσως από το σπίτι μου"


-Το αληθινό της όνομα είναι, χμμ, Cockburne (όπου cock, ξέρεις τι σημαίνει), το οποίο και άλλαξε σε Wilde ως φόρο τιμής στον αγαπημένο της συγγραφέα (Oscar Wilde).


-Είναι φυσική ξανθιά, αλλά... "Αισθάνομαι μελαχρινή. Και χαίρομαι που ο κόσμος μου συμπεριφέρεται όπως πρέπει. Στην αρχή, όλοι ήταν σοκαρισμένοι για το γεγονός ότι ήμουν ξανθιά, αλλά όχι ηλίθια. Μάλιστα μου έκαναν και σχετικά κοπλιμέντα, τύπου "Α, είσαι έξυπνη."


-Την πήρε προσωπικά τηλέφωνο ο Barrack Obama για να την ευχαριστήσει για την συμμετοχή της στην προεκλογική της καμπάνια ενώ ήταν στα γυρίσματα του House. Στην αρχή δεν τον πίστεψε, μετά τον ευχαρίστησε και
Keywords
Τυχαία Θέματα