VIDEO: Αποδοκίμασαν τον υφυπουργό Εργασίας Γ. Κουτσούκο

13:02 4/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ξεκίνησε το κρυφτούλι των ΜΑΤ με εργαζόμενους στους γύρω δρόμους του ξενοδοχείου ...
«Πόρτο Ρίο», εντός του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη η παρουσίαση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγαίου αποδοκίμασαν την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, τον υφυπουργό Γιάννη Κουτσούκο και τον γ.γ. του υπουργείου κ. Τσέκο.
Η παρουσία της αστυνομίας είναι έντονη στην περιοχή ενώ με τη πάροδο της ώρας καταφτάνουν στο χώρο και άλλα σωματεία εργαζομένων.
Ο Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας και η βουλευτής Μαρία Κυριακοπούλου προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με συνδικαλιστές της ΕΒΟ, προσπάθεια που έπεσε στ κενό αλλά αντ’ αυτού δέχτηκαν τις λεκτικές αποδοκιμασίες. Πάντως από νωρίς το πρωί, η περιοχή μυρίζει μπαρούτι.
Οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ εξέδωσαν και την εξής ανακοίνωση:
«Εμείς περπατάμε με το κεφάλι ψηλά. Αυτοί που πρέπει να κρυφτούν είναι η χούντα που έπνιξε στα χημικά και την τρομοκρατία τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι η κυβέρνηση του Παπανδρέου, το υπουργείο Άμυνας, ο χωριανός μας!!! υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος και όλοι οι ‘‘εξ Αχαΐας ορμώμενοι’’ βουλευτές και Υπουργοί!!! που ψήφισαν στο μεσοπρόθεσμο και στον εφαρμοστικό νόμο το κλείσιμο των ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) που σημαίνει:
- Το ξεπούλημα της Εθνικής Άμυνας, της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της χώρας.
- Την καταδίκη στην ανεργία και την ανέχεια 300 εργαζομένων στο Αίγιο και 1040 εργαζομένων σε όλη την εταιρεία.
Γενικότερα, καταδικάζει τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία σε πείνα, ανεργία και εξαθλίωση και ξεπουλάει όλη τη Δημόσια περιουσία. (…)».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.
Keywords
Τυχαία Θέματα