VIDEO: Α.ΒΙΣΣΗ: Κάτω από τη σκηνή γίνομαι γριά!

18:05 26/10/2012 - Πηγή: 24wro
Η Άννα Βίσση, που συμπληρώνει 40 χρόνια καριέρας μίλησε για την αποψινή της πρεμιέρα αλλά και τη ζωή της όταν σβήνουν τα φώτα...
«Έχεις δει το “Ψυχώ”; Έτσι είμαι κι εγώ όταν κατεβαίνω από τη σκηνή, σαν αυτή την γυναίκα που γινόταν γριά, καίγομαι και σβήνω», εξομολογήθηκε.

Χωρίς κανέναν δισταγμό, η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τα βράδια που γυρνάει σπίτι της βάζει και βλέπει παλιές της δουλειές: «συγκινούμαι! Δεν είναι και λίγο να κάνεις 40 χρόνια μουσική και να βλέπεις ότι ο κόσμος, η καρδιά του κόσμου, περιμένει πράγματα από μένα».

«Ζούμε σε έναν κόσμο δημοκρατικό.
Ο καθένας έχει το δικό του γούστο, τις δικές του ανάγκες, τα δικά του πιστεύω. Είναι αδύνατο να αρέσεις σε όλους. Πιστεύω ότι όταν κάνεις κάτι που προκαλεί είτε θετικό είτε αρνητικό, είναι δείκτης, είναι σημάδι ότι κάτι έχεις κάνει, που απασχολεί είτε υπέρ, είτε κατά. Και το υπέρ και το κατά δεν είναι για όλους. Η αδιαφορία με σκοτώνει εμένα και το μέτριο και το φλατ», είπε η Άννα για τα τραγούδια που έχει βγάλει.

Η τραγουδίστρια χαρακτήρισε την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα ικανή να σηκώσει θύελλες. «Τα τραγούδια που έχω βγάλει με τον Νίκο, που είναι πάνω από 400, κάνουν μια σχέση σπουδαία... Όσες φορές έχω κάνει κάτι με τον Νίκο, μετά κάτι άλλο και μετά πάλι με τον Νίκο, έχω ακούσει που λένε “α, εντάξει! Τελικά αυτοί οι δυό ανήκουν ο ένας στον άλλον”».

«Εγώ επιχειρηματίας δεν νιώθω και δεν δεν θέλω να είμαι, όχι γιατί φοβάμαι να ρισκάρω, αλλά γιατί δεν ξέρω το αντικείμενο. Εγώ γουστάρω να βγαίνω στη σκηνή με τους συνεργάτες μου και να παρουσιάζω το πρόγραμά και να το σκίσω. Αυτή είναι η δουλειά μου!», συνέχισε η Άννα, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως δεν θέλει κάποιον έρωτα τώρα γιατί... δουλεύει!

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα