VIDEO: Φιγούρα... κόμικς ο πρίγκιπας Χάρυ!

02:15 2/8/2011 - Πηγή: 24wro

Ήρωας "αποκαλυπτικών" κόμικς αναμένεται να γίνει ο πρίγκιπας Χάρυ…



της Βρετανίας, με το πρώτο τεύχος να κυκλοφορεί τον Αύγουστο, μετά από ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Bluewater Productions.

Μετά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τη Lady Gaga και τον Τζάστιν Μπίμπερ που είναι ήδη γνωστοί ήρωες κόμικς, σειρά έχει ο τρίτος στη σειρά διαδοχής του βασιλικού θρόνου, πρίγκιπας Χάρυ. "Η βασιλική οικογένεια: Πρίγκιπας Harry" είναι το τελευταίο βιβλίο της σειράς κόμικς του οίκου Bluewater
που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ τον Απρίλιο και περιλαμβάνει τίτλους όπως "Η βασιλική οικογένεια: Πρίγκιπας William και Kate Middleton."
Αποκαλυπτικό αναμένεται να είναι το βιβλίο κόμικς που θα κυκλοφορήσει στις 24Αυγούστου, αφού, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου, θα αποκαλύπτει τόσο ιδιαίτερα προσωπικές πληροφορίες της ζωής του πρίγκιπα- όπως τα "έξαλλα πάρτι στα οποία πήγαινε και τη στρατιωτική του εμπειρία"-, όσο και βιογραφικά στοιχεία.
"Η ανατροφή του Χάρυ από την πριγκίπισσα Νταϊάνα θα αποτελέσει ένα μεγάλο και αποκαλυπτικό κεφάλαιο του βιβλίου κόμικς", αναφέρει ο εκδοτικός οίκος.


Keywords
Τυχαία Θέματα