VIDEO: Η «αγανακτισμένη» γιαγιά μίλησε για την περιπέτειά της

00:16 19/11/2011 - Πηγή: 24wro

Η Dorli Rainey, η «αγανακτισμένη» 84χρονη η οποία δέχτηκε επίθεση από αστυνομικούς με σπρέι πιπεριού κατά τη...

διάρκεια διαδήλωσης στο Seattle των ΗΠΑ μίλησε για τις δραματικές στιγμές που πέρασε, στην εκπομπή του Keith Olbermann.
Ο δημοσιογράφος έκανε έναν πρόλογο σχετικά με τα κινήματα «Occupy» που έχουν κατακλύσει όλη τη χώρα και στη συνέχεια έδειξε τη φωτογραφία-ντροπή της άτυχης γιαγιάς που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου.
«Κάθε φορά που νομίζετε ότι τα έχετε
δει όλα, κάτι γίνεται και σας διαψεύδει», τόνισε ο παρουσιαστής και ρώτησε την Dorli Rainey πώς νιώθει. «Νιώθω υπέροχα. Είμαι γεμάτη ενέργεια. Είναι απίστευτό το τι μπορεί να σου κάνει ένα σπρέι πιπεριού», απάντησε η ηλικιωμένη.
Η κ. Rainey αποκάλεσε τη συμμετοχή της στο Occupy Seattle μια «φυσική πρόοδο» για εκείνη καθώς είναι χρόνια ακτιβίστρια. Είπε πως πήγαινε σε ένα meeting όταν άκουσε ελικόπτερα από πάνω, υποθέτοντας πως γίνεται κάποιο συλλαλητήριο κι έτσι αποφάσισε να συμμετάσχει. Πού να ήξερε όμως τι την περιμένει...
«Δόξα τω Θεώ ένας νέος βετεράνος του πολέμου του Ιράκ με έπιασε αλλιώς θα ήμουν ακόμα πεσμένη στο πάτωμα», υπογραμμίζει. Στη συνέχεια έφυγε και μπήκε κανονικά στο λεωφορείο. «Πρέπει να έδειχνα χάλια», τονίζει και αναφέρει πως ένιωσε μεγάλη χαρά αφού οι επιβάτες άρχισαν να μιλούν για τους διαδηλωτές.
Τέλος, η 84χρονη δήλωσε πως ήρθε ο καιρός να αποσυρθεί και ότι θα κάθεται σπίτι της παρακολουθώντας τηλεόραση, επισημαίνοντας όμως πως «κάποιος θα πρέπει να τους κρατάει ξύπνιους...».

mediagate.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα