VIDEO: Η εντυπωσιακότερη πρόταση γάμου που έγινε ποτέ...

01:55 23/5/2011 - Πηγή: 24wro
Αντί για ποπ κορν, έλαβε πρόταση γάμου μια νεαρή αμερικανίδα πριν λίγες μέρες...


Μια πολύ πρωτότυπη ιδέα είχε ένας νεαρός Αμερικανός για να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, που θα μπορούσε άνετα να διεκδικήσει μέχρι και βραβείο Όσκαρ! Η… κινηματογραφική πρόταση, που έγινε ήδη παγκόσμιο hit στο διαδίκτυο με πάνω από 2 εκατομμύρια clicks σε τρεις μέρες, έχει ένα άκρως ευφάνταστο σενάριο.

Ο γαμπρός Matt Still, αφότου έβαλε στο κόλπο
και τον αδερφό της νύφης Ginny Joiner, τον έπεισε να την πάει στον κινηματογράφο για να δουν μια ταινία. Ο υποψήφιος γαμπρός, όμως είχε νοικιάσει το σινεμά, και μετά την προβολή ενός Trailer για την ταινία Hangover 2, έπαιξε το δικό τους!

Ο Matt, στο βίντεο, ζητούσε από τον πατέρα της Ginny την συγκατάθεσή του για να την παντρευτεί. Την ίδια ώρα, μια κρυφή κάμερα παρακολουθούσε και κατέγραφε όλες τις αντιδράσεις της νύφης. Με το που συνειδητοποίησε τι ακριβώς βλέπει, η κοπέλα ξέσπασε αμέσως σε κλάματα. Τότε, ο γαμπρός τρέχει γρήγορα να βρει την καλή του, χωρίς φυσικά να παραλείψει να αγοράσει και ποπ κορν. Μπαίνοντας στην αίθουσα, την αγκαλιάζει, της δίνει το δαχτυλίδι και περιμένει την πολυπόθητη απάντηση.





Keywords
Τυχαία Θέματα