VIDEO: Σέξι Ελληνίδα στο πλευρό του Τζέιμς Μποντ!

20:52 5/4/2012 - Πηγή: 24wro
O Σαμ Μέντες έχει ήδη ανακοινώσει το καστ του Skyfall και τα γυρίσματα είναι σε εξέλιξη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι...
δεν μπορεί να γίνει μια μικρή προσθήκη της τελευταίας στιγμής. Και μάλιστα με ελληνικό ενδιαφέρον!

Η "δικιά μας" Τόνια Σωτηροπούλου, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, κέρδισε εκτός από μια θέση στη λίστα με τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη (τέταρτη στη λίστα του imdb) λίγα παραπάνω λεπτά δόξας, δίπλα στον Τζέιμς Μποντ, όπως η ίδια έγραψε στο Facebook: Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την EON, η Ελληνίδα καλλονή φρόντισε να διασπείρει το νέο:

«Αγαπητοί φίλοι σας ανακοινώνω επισήμως ότι θα συμμετάσχω στο επόμενο φιλμ του Τζέιμς Μποντ! Τουρκία σου `ρχομαι!» είπε η Τόνια, συμπληρώνοντας με ενθουσιασμό ότι είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της κι ότι θα έχει την ευκαιρία να διαφημίσει την Ελλάδα.

Η ηθοποιός είχε συμμετάσχει και στην οντισιόν για το ρόλο της «Σεβερίν» που όπως ξέρουμε εξασφάλισε από νωρίς η Γαλλίδα Μπερενίς Μαρλό, αλλά επανέρχεται στην παραγωγή για ένα μικρό ρόλο, σε σύντομο φλερτ με τον Ντάνιελ Κρεγκ στην Κωνσταντινούπολη (καιρός να γνωρίσει ο κοσμογυρισμένος Μποντ και το ελληνικό ταπεραμέντο).

Η μελαχρινή ηθοποιός ξεκίνησε την κινηματογραφική της καριέρα με το Νίκο Περράκη και την ταινία "Ψυχραιμία" ενώ συμμετείχε και στη "Λούφα και Παραλλαγή". Στο παρελθόν συμμετείχε στις τηλεοπικές σειρές «Αληθινοί Έρωτες», «Χρυσά Κορίτσια», « Σε είδα», ενώ προσεχώς θα συμπρωταγωνιστεί με τον Τόμπι Τζόουνς στο θρίλερ «Berberian Sound Studio», ενώ υποδύθηκε την Παναγία στην ψηφιακή εγκατάσταση «Nativity» της Μάρθα Φάινς (αδελφής του Ρέιφ Φάινς) με το project να προβάλλεται την περασμένη χρονιά στο Covent Garden. Πάντως το πέρασμα από το "Skyfall" δεν αποκλείεται να τις ανοίξει πόρτες και για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Α.Ν

Δείτε στο πρώτο βίντεο την Τόνια Σωτηροπούλου στο μικρού μήκους "Schism" και ακολούθως σκηνές της ηθοποιού από την ταινία "Ψυχραιμία".
Keywords
Τυχαία Θέματα