X.ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ: Δεν θα ψηφίσω τον Ψινάκη στις εκλογές!

20:53 23/3/2012 - Πηγή: 24wro
O Xρήστος Φερεντίνος που φέτος παρουσιάζει το Πρωινό ΑΝΤ1...
πολύ σύντομα θα μας συστήνει τα ταλέντα του reality «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ενώ μέσα από το «Laugh Attack», κάθε βδομάδα θυμόμαστε τις φάρσες που έκανε στο «Μπαμ».

Ο ίδιος μίλησε για την τηλεόραση και για τα δυναμικά τηλεοπτικά πρόσωπα με τα οποία έχει συνεργαστεί στο Μακεδονία tv. Μεταξύ αυτών και τον Ηλία Ψινάκη, με τον οποίο συνηπήρχαν στο « Ελλάδα
έχεις ταλέντο». « Ο Ηλίας υπάρχει περίπτωση να επανέλθει στο παιχνίδι μετά τις εκλογές». «Θα τον ψηφίσετε;» «Όχι, δεν θα τον ψηφίσω, ο Ηλίας είναι φίλος και τον εκτιμώ, αλλά η πολιτική είναι άλλο πράγμα».
... « Γενικά, είμαι απηυδισμένος με τους πολιτικούς και έχω πολύ θυμό με αυτό που συμβαίνει και όσoι πάνε με κάποιο μεγάλο κόμμα και αποσκοπούν σε προσωπικά οφέλη, δεν με ψήνουν…».
Μπορεί να αποστασιοποιήθηκε από τον πρώην συνεργάτη του, όμως για το Γιάννη Μπέζο, πήρε άλλη θέση: «Μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζει την πολιτική, υποστηρίζει τη δημοκρατική Αριστερά, αλλά δεν είναι υποψήφιος…». Ο Χρήστος Φερεντίνος, μίλησε και για τις παροιμιώδεις φάρσες που έκανε τις οποίες οι τηλεθεατές παρακολουθούν ξανά μέσα από το Laugh Attack.
«Ήταν μια διαφορετική περίοδος, είχαμε μεγάλο ενθουσιασμό, είχαμε συνέχεια εξωτερικά γυρίσματα, υπήρχε ένα σασπένς, μια αγωνία αν θα πετύχει η φάρσα, πως θα αντιδράσει ο ανυποψίαστος στον οποίο την κάναμε, αν θα τσαντιστεί, μετά ερχόταν η αποκάλυψη και βλέπαμε τα αντίστροφα συναισθήματα… κάναμε 167 φάρσες σε επώνυμους, ήταν δύο πολύ ωραία χρόνια».
Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και το αβέβαιο μέλλον των πρωινών εκπομπών, ο παρουσιαστής είπε: «Είναι πιθανό να μην υπάρχουν πρωινά, στην τηλεόραση όλα γίνονται. Εδώ το Dancing ήταν έτοιμο να απογειωθεί και τελικά αποφασίστηκε να μη γίνει …».
Keywords
Τυχαία Θέματα