Α. ΒΙΣΣΗ: Η πιο ερωτεύσιμη δεκαετία μίας γυναίκας είναι 30 με 40

18:53 15/11/2012 - Πηγή: 24wro
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μιλά αποκλειστικά στο ΕΓΩ! Weekly μετά το ατύχημά της για τη σχέση με την κόρη της...
το άλλο φύλο, τι τη γοητεύει και τι την ξενερώνει στους Έλληνες άνδρες. Αναφερόμενη στο ατύχημά της τονίζει ότι δεν θαήθελε να περιγράψει κάτι καθώς ήταν σοκαριστικό και δεν της αρέσει να το θυμάται. Δεν θα έφευγε από την Ελλάδα την περίοδο της κρίσης επειδή «θεωρώ ότι έχει πολύ ενδιαφέρον να ξεπερνάς κάτι παρά να το αφήνεις πίσω σου άλυτο».

Ποιο
είναι το πιο ξενέρωτο και το πιο ερωτεύσιμο στοιχείο που έχουν οι Έλληνες άνδρες;
Το πιο ξενέρωτο είναι ο ρατσισμός που εκδηλώνουν κάποιοι «πολύ» άνδρες για τους γκέι και το πιο ερωτεύσιμο είναι όταν το ξέρουν, για παράδειγμα, πως μπορεί να θες να κοιμηθείς μαζί τους κι εκείνοι να προσπαθούν ακόμη να σε εντυπωσιάσουν με το πνεύμα τους. Τώρα, αυτό που είπα μπορεί να είναι και σπαστικό, αλλά αυτό μου ήρθε. Ας το πούμε βασανιστικά ερωτεύσιμο…»

Η Άννα Βίσση θεωρεί πως «η πιο σεξουαλική δεκαετίας μάις γυναίκας είναι τα 30-40. Άντε μέχρι και 45, ας πούμε, με εξαιρέσεις πάντα», ενώ στην ερώτηση τι αναζητούν περισσότερο οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν από έναν άνδρα, απαντά αφοπλιστικά «Κότσια!».

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ δηλώνει έτοιμη να γίνει και η… απόλυτη γιαγιά: «Αυτή δεν είναι η εξέλιξη μίας απόλυτης Ελληνίδας σταρ άλλωστε;» αναρωτιέται… δικαίως.

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα