Άδειασαν τον Αδαμίδη Λύμπε και Δέλλας

00:01 26/10/2011 - Πηγή: 24wro
Την τηλεφωνική παρέμβαση των Τραϊαννού Δέλλα και Νίκου Λυμπερόπουλου προκάλεσε η...
τοποθέτηση του Σταύρου Αδαμίδη στο συνδρομητικό κανάλι, σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης του Ράφικ Τζεμπούρ από την «Ένωση».
Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του «δικέφαλου» ισχυρίστηκε ότι είχε συνομιλία με τους αρχηγούς της ομάδας και, ρωτώντας τους αν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια με τον Αλγερινό επιθετικό, αυτοί του απάντησαν καταφατικά.
Τόσο ο Λυμπερόπουλος όσο και ο Δέλλας ωστόσο, αντέδρασαν και με παρέμβασή τους διέψευσαν τον υπό παραίτηση πρόεδρο της ομάδας τους.
Πρώτος
παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος διευκρίνισε πως: «Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση των αρχηγών της ομάδας, σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης του Ρέφικ Τζεμπούρ από την ομάδα.

Άκουσα τι ειπώθηκε και θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είχαμε καμία συζήτηση με τον πρόεδρο. Αυτά τα αποφασίζει ο πρόεδρος και ο προπονητής. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Δεν έγινε ποτέ τέτοια συζήτηση, δεν μας ζητήθηκε η άποψη και δεν είπαμε κάτι εμείς ως αρχηγοί και το λέω, εκπροσωπώντας όλους τους αρχηγούς».
Ακολούθησε η παρέμβαση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Καταλαβαίνω την πίεση που δέχεται ο κ. Αδαμίδης. Ουδέποτε υπήρχε ανάμειξη δική μας, των τριών αρχηγών, σε καμία υπόθεση πλην των αρμοδιοτήτων μας και ειδικά στο θέμα του Τζεμπούρ. Εμείς τον βρήκαμε στην ομάδα, δεν ήρθε μετά από εμάς», για να προσθέσει ο Δέλλας: «Η ιεραρχία στην ομάδα είναι διοίκηση, προπονητής, παίκτες».
Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ, πάντως, μίλησαν και για το θέμα που προέκυψε χθες, όταν ο Νίκος Κωστένογλου απαίτησε από τους μικρούς παίκτες της ομάδας να καθαρίζουν τα παπούτσια των μεγάλων.
 «Αν το δούμε καθαρά ποδοσφαιρικά, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν θέλω να μου καθαρίζουν τα παπούτσια, ούτε θέλω να με σέβονται. Ειδικά εκείνοι που δεν έχω σε εκτίμηση. Ο προπονητής ήθελε να περάσει ένα μήνυμα με αυτό που είπε πιστεύω εγώ» είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.
Από την πλευρά του, ο Τραϊαννός Δέλλας ανέφερε σχετικά: «Το έχουμε αναγάγει σε μείζον θέμα. Μακάρι να ήταν αυτό το θέμα της ΑΕΚ. Και στην Αγγλία συμβαίνουν αυτά».


Keywords
Τυχαία Θέματα