ΑΕΚ: Με απουσίες απέναντι στην Καβάλα

11:21 20/12/2012 - Πηγή: 24wro
Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα θα υποδεχτεί την Πέμπτη η...
ΑΕΚ την Καβάλα στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς (0-0 το πρώτο ματς), για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα ο Έβαλντ Λίνεν δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κορδέρο, Γιάγκο, Κατίδη και στον Κοντοέ που κατέθεσε προσφυγή.

Παράλληλα εκτός αποστολής έμειναν και οι Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Φούντας για να ξεκουραστούν καθώς και ο Φουρτάδο
για αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή της «Ένωσης»: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Κατσικοκέρης, Τσίτας, Γκερέιρο, Σταματής, Παυλής, Κοτσαρίδης, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Αρκούδας, Γροντής, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Ρίκκα, Φέτσης, Λαγός, Κουτρουμπής.

Το «ευχαριστώ» των παικτών στην ORIGINAL

Εν τω μεταξύ, ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ προς τα μέλη της ORIGINAL για τα χρήματα που συγκέντρωσαν και τους μοίρασαν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τα μέλη της ORIGINAL 21 για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν και να μας καταβάλλουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα βοηθήσει ειδικά τους νεαρότερους να περάσουν ευχάριστα τις γιορτές.

Η κίνησή αυτή δείχνει την ανιδιοτελή αγάπη τους για την ΑΕΚ, μας γεμίζει υπερηφάνεια που τους έχουμε στο πλευρό μας και υποσχόμαστε να κάνουμε το παν για να ανταποδώσουμε τη στήριξή τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».
Keywords
Τυχαία Θέματα