ΑΕΛ: Θέλει πάρα πολύ αυτή τη νίκη

16:30 3/4/2012 - Πηγή: 24wro
Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει η... Ανατολική την ερχόμενη Κυριακή σε ένα παιχνίδι που θα θυμίζει τελικό, αφού τυχόν νίκη θα φέρει ακόμα πιο κοντά την ΑΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φυσικά, υπάρχει ακόμα δρόμος όμως αν η λεμεσιανή ομάδα επικρατήσει της Ομόνοιας, θα αποκτήσει τεράστια δυναμική ενόψει της συνέχειας.
Οι Αελίστες εννοείται ότι θα κατακλύσουν την κερκίδα τους και θα κάνουν ό, τι μπορούν για να σπρώξουν την ομάδα τους προς τη νίκη, την οποία θέλουν πάρα πολύ. Ο κόσμος δεν ξεχνά ότι η Ομόνοια ήταν
η μοναδική ομάδα που τους πίκρανε φέτος κατά τη διάρκεια της κανονικής φάσης του πρωταθλήματος και επιθυμούν όσο τίποτα να πανηγυρίσουν τη νίκη, που αυτή τη φορά θα είναι πολύ πιο ουσιαστική αν έρθει.
Είναι γεγονός ότι υπάρχει ξεσηκωμός για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση γιατί ουδείς θέλει να χαθεί η πρωτιά. Πάντως η τεχνική ηγεσία δουλεύει μονάχα για να κερδίσει αυτόν τον αγώνα και ζητά από τους παίκτες προσήλωση, πάθος και αποφασιστικότητα. Το γεγονός άλλωστε ότι η Ομόνοιαγαλαζοκιτρίνων» που είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη. είναι η μοναδική ομάδα που δεν κέρδισαν, δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές των «
Αγωνιστικά το πλάνο άρχισε να καταρτίζεται από χθες και είναι δεδομένο ότι η ΑΕΛ θα παραταχθεί με όλα τα δυνατά χαρτιά που διαθέτει. Επιστρέφει ο Ουόν όπως και ο Βοού, ενώ θα μείνει εκτός ο Εντμάρ. Ο Καφού όλα δείχνουν ότι θα είναι πανέτοιμος, ωστόσο θα περιμένουμε και την απογευματινή προπόνηση, όπως και την αυριανή.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα