Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ο Λαζόπουλος έχει ταλέντο αλλά είναι κακός

19:53 21/3/2012 - Πηγή: 24wro
Καλεσμένος στην εκπομπή Μίλα ήταν την Τετάρτη ο Άδωνις Γεωργιάδης...
ο οποίος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, μεταξύ άλλων, για τη σάτιρα που του έχει ασκηθεί από τους «Ράδιο Αρβύλα» και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Αφού παρακολούθησε αρκετά αποσπάσματα των συγκεκριμένων εκπομπών με ιδιαίτερα καυστικά σχόλια για το πρόσωπό του, ο 39χρονος πολιτικός σχολίασε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Λαζόπουλος έχει φοβερό ταλέντο. Ο άνθρωπος έχει φοβερό χιούμορ. Απλώς είναι κακός, βγάζει κακία. Άλλο να κάνεις χιούμορ κι άλλο να βγάζεις κακία», ενώ απευθυνόμενος στην Τατιάνα Στεφανίδου ρώτησε: «Εσύ πιστεύεις ότι δεν έχει εμμονές ο Λαζόπουλος;».
Με την παρουσιάστρια του «Μίλα» να απαντά πως δεν μπορεί να είναι αντικειμενική αφού η ίδια θαυμάζει τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε: «Ε, τυφλός είμαι; Έχει ταλέντο. Αλλά τον πιάνουν εμμονές», ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα»: «Και ο Κανάκης με την παρέα του τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν πάθει κάποια ψύχωση. Δεν γίνεται να παίζεις είκοσι βίντεο και τα δεκαπέντε να είναι περί μπουμπούκου!» είπε.
Keywords
Τυχαία Θέματα